Integrerade kyl/frys

    Liebherr - inbyggd kylskåp med biofresh- och smartfrost-teknik icbdi 5122

    PRODUKTKOD: ICBDI5122

    25 512,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 54.0 cm
    • Djup: 54.5 cm
    • Placering: Integrerad
    • Klimatklass: SN

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Liebherr - inbyggt kylskåp med BioFresh- och SmartFrost-teknik

    Detta Liebherr-modell, ICBdi 5122, är ett stilfullt inbyggt kylskåp med avancerad BioFresh- och SmartFrost-teknik. Med en bredd på 54.0 cm och en djup på 54.5 cm är det en perfekt passform för ditt kök. Dessutom kan dörren öppnas till höger, vilket ger flexibilitet vid installationen.

    Funktioner och fördelar:

    En av de främsta funktionerna hos detta Liebherr-kylskåp är dess BioFresh-teknik. BioFresh-facken håller en optimal temperatur och luftfuktighet för att hålla dina färska livsmedel fräscha längre. Frukt, grönsaker, kött och fisk håller sig fräscha och behåller sina näringsämnen i BioFresh-zonen i upp till tre gånger längre än i vanliga kylskåp.

    SmartFrost-tekniken i detta kylskåp minimerar isbildning och avfrostningsbehov. Den automatiska avfrostningsfunktionen gör underhåll enklare och minskar energiförbrukningen. SmartFrost-tekniken hjälper också till att bevara kvaliteten på dina livsmedel och ser till att de håller sig färska längre.

    Liebherr ICBdi 5122 har också en rad andra användbara funktioner som glashyllor, LED-belysning och NoFrost-teknik. Glashyllorna är lätta att rengöra och ger dig möjlighet att organisera dina livsmedel på ett effektivt sätt. Den inbyggda LED-belysningen ger en jämn och energieffektiv belysning i hela kylskåpet. NoFrost-tekniken förhindrar isbildning och frost i frysen, vilket innebär att du aldrig behöver avfrosta den.

    Med sitt eleganta utseende och avancerade funktioner är Liebherr - inbyggt kylskåp med BioFresh- och SmartFrost-teknik ICBdi 5122 ett utmärkt val för alla kök. Det ger dig inte bara gott om förvaringsutrymme och bekväma funktioner, utan hjälper också till att bevara dina livsmedels kvalitet och hållbarhet.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Modellnamn
    Liebherr Plus ICBdi5122 Fresh White
    Mått
    Djup
    54.5 cm
    Bredd
    54.0 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Egenskaper
    Glashyllor, LED-belysning, NoFrost
    Placering
    Integrerad

    16 Produkter från samma kategori: