Integrerade kyl/frys

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk art 880/a+/nf

    PRODUKTKOD: ART880A+NF

    9 061,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 54.0 cm
    • Djup: 55.0 cm
    • Höjd: 177.0 cm
    • Hyllor/lådor (kyl): 6 st
    • Hyllor/lådor (frys): 3 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool ART 880/A+/NF Integrerad

    Denna inbyggda kyl- och frysdisk från Whirlpool är perfekt för dig som vill ha en diskret och elegant kyl- och fryslösning i ditt hem. Den integrerade designen gör att enheten smälter in fint med resten av ditt kök.

    Kompakt och praktisk

    Med en bredd på 54.0 cm, djup på 55.0 cm och höjd på 177.0 cm är denna kyl- och frysdisk kompakt men erbjuder ändå tillräckligt med utrymme för att klara av dina kyl- och frysförvaringsbehov. Den har 6 hyllor/lådor i kylsektionen och 3 hyllor/lådor i fryssektionen, vilket ger dig gott om utrymme att organisera dina livsmedel på önskat sätt.

    Funktioner för bekvämlighet och effektivitet

    Denna kyl- och frysdisk har flera användbara funktioner som kommer att göra ditt liv enklare. Den har antibakteriellt skydd, vilket hjälper till att hålla dina livsmedel fräscha och säkra att äta. Den är även utrustad med belysning i kylsektionen, vilket gör det enkelt att se och hitta dina livsmedel.

    En annan praktisk funktion är NoFrost, vilket innebär att du inte längre behöver bekymra dig över att frosta av frysen. Den snabbfrysningsfunktionen gör det möjligt att snabbt frysa in färska livsmedel och bevara deras näringsinnehåll.

    Energieffektivitet och ljudnivå

    Denna kyl- och frysdisk har en energiförbrukning på endast 297.0 kW/h per år, vilket gör den mycket energieffektiv och hjälper dig att spara på dina elkostnader. Den har även en låg ljudnivå på endast 38.0 dB, vilket ger dig en tyst och bekväm miljö i ditt kök.

    Övriga funktioner och säkerhet

    Whirlpool ART 880/A+/NF Integrerad har en öppen dörrvarningsfunktion som varnar dig om kyl- eller frysdörren har lämnats öppen, vilket hjälper till att bevara dina livsmedel vid rätt temperatur och undvika onödig energiförbrukning.

    En annan praktisk säkerhetsfunktion är att denna enhet kan hålla temperaturen i upp till 16.0 timmar vid strömavbrott, vilket ger dig tid att hantera situationen och se till att dina livsmedel förblir fräscha och säkra.

    Sammanfattningsvis erbjuder Whirlpool ART 880/A+/NF Integrerad en elegant och diskret kyl- och fryslösning med gott om utrymme och användbara funktioner för att hålla dina livsmedel fräscha och välorganiserade. Dess energieffektivitet och låga ljudnivå gör den till en idealisk enhet för ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool ART 880/A+/NF Integrerad
    Märke
    Whirlpool
    Mått
    Höjd
    177.0 cm
    Djup
    55.0 cm
    Bredd
    54.0 cm
    Design
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Hyllor/lådor (kyl)
    6 st
    Färg
    Integrerad
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Ljudnivå
    38.0 dB
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Energiförbrukning (kWh/år)
    297.0 kW/h
    Egenskaper
    Antibakteriellt skydd, Belysning kyl, NoFrost, Snabbfrysning, Öppen dörrvarning
    Fryskapacitet pr. dygn
    9.0 kg
    Nettovolym (Frys)
    63.0 L
    Placering
    Integrerad
    Nettovolym (Kyl)
    201.0 L
    Teknisk specifikation
    Säkerhet vid strömavbrott
    16.0 tim

    16 Produkter från samma kategori: