Integrerade kyl/frys

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk art 9610/a+

    PRODUKTKOD: ART9610A+

    9 390,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 540 mm
    • Djup: 550 mm
    • Höjd: 1935 mm
    • Antal hyllor: 4 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk art 9610/a+

    Den integrerade Whirlpool kyl- och frysdisken art 9610/a+ är perfekt för att smidigt kombinera kyla och frys i ditt kök. Med dess stilrena design och praktiska funktioner passar den perfekt i alla moderna köksmiljöer. Med ett brett utbud av funktioner är den mer än bara en vanlig kyl- och frysdisk.

    Placering

    Denna Whirlpool kyl- och frysdisk är avsedd för integrering och kan smidigt placeras inbyggd i ditt kök. Det ger en snygg och enhetlig look och låter dig anpassa kyl- och frysdiskens utseende till resten av din köksinredning.

    Funktioner

    En av de bästa funktionerna hos denna Whirlpool kyl- och frysdisk är dess LED-belysning, vilket ger en jämn och energieffektiv belysning inuti kylen. Det gör det enkelt att hitta det du letar efter utan att behöva slösa energi på att ha ljuset tänt i rummet.

    Förutom LED-belysningen erbjuder denna Whirlpool kyl- och frysdisk även omhängbara dörrar för att passa din inredningsstil. Oavsett om du föredrar en höger- eller vänsterhängd dörr kan du enkelt anpassa den för att passa dina behov.

    Kapacitet och lagringstid vid strömavbrott

    Denna Whirlpool kyl- och frysdisk har en volym på 308 liter, vilket ger gott om utrymme för förvaring av dina livsmedel. Med fyra hyllor kan du enkelt organisera dina matvaror och hålla dem lättillgängliga.

    En annan användbar funktion är kyl- och frysdiskens långa lagringstid vid strömavbrott. Med en lagringstid på 19 timmar kan du vara trygg med att dina livsmedel håller sig fräscha även om det skulle vara strömavbrott under en längre tid.

    Effektivitet

    Whirlpool art 9610/a+ är inte bara en praktisk kyl- och frysdisk, den är också energieffektiv. Med en årlig energiförbrukning på endast 314 kWh kan du vara säker på att du sparar både energi och pengar utan att kompromissa med prestanda.

    Ljudnivå och vikt

    Denna Whirlpool kyl- och frysdisk har en ljudnivå på 35 dB, vilket gör den tyst och bekväm att använda i ditt kök. Med en vikt på 55,2 kg är den stabil och lätt att installera.

    Slutligen är denna Whirlpool inbyggda kyl- och frysdisk art 9610/a+ den perfekta lösningen för dig som vill kombinera kyla och frys i ditt kök. Med dess moderna design och praktiska funktioner är den en pålitlig och effektiv hjälpreda för att hålla dina livsmedel fräscha och organiserade.

    Mått
    Djup
    550 mm
    Höjd
    1935 mm
    Vikt
    55,2 kg
    Bredd
    540 mm
    Specifikationer
    Antal hyllor
    4 st
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Volym (frysfack)
    Ja
    Energiförbrukning
    314 kWh/år
    Volym
    308 liter
    Lagringstid vid strömavbrott
    19 h
    Funktioner
    LED-belysning
    Placering
    Integrerad
    Ljudnivå
    35 dB
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: