Integrade diskmaskin

    Diskmaskin Samsung DW60BB890UAPET Bespoke med glaspanel Djup Svart

    PRODUKTKOD: DW60BB890UAPET

    16 299,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Färg: Svart
    • Eco-programmets varaktighet: 3
    • Kapacitet: 14 set
    • Varumärke: Samsung

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    BESPOKE Design

    Skapa en stilfull kök i ditt hem. Designa ett unikt kök som sticker ut. Diskmaskinen har en personlig design som gör att du kan anpassa den perfekt till ditt köks utseende. Med utbytbara paneler kan du välja din favoritfärg och enkelt anpassa enheten efter dina preferenser och hemmets design, även om den ändras över tid.

    WaterJet Clean™

    Ger bättre diskresultat även vid kraftig smuts och ovanliga formade kärl. Bättre diskresultat med WaterJet Clean™. Det nya roterande dubbla strålsystemet möjliggör ännu mer noggrann diskning och når även svåråtkomliga delar av kärlen. Två armar med separata vattensprut rör sig i olika riktningar för att nå även de mest svåråtkomliga områdena och ta bort även kraftig smuts på ovanliga formerade kärl.

    Intuitiv LCD-display

    Enkel och personlig styrning av diskmaskinen. Enkel styrning av diskmaskinen med tydliga meddelanden på displayen. Displayen visar nödvändig information för att använda enheten, föreslår ofta använda program och anpassar programmet efter behov för att spara tid. Den visar också när det är dags att fylla på rengöringsmedel.

    Extra Tyst läge

    Minskar bullret i hemmet. Diskmaskinen arbetar tyst tack vare den energisnåla motorn som minskar ljudnivån under drift. Programmet förlänger diskcykeln något, men minskar samtidigt ljudnivån med 2 decibel jämfört med det vanliga ECO-läget. Ljudnivån som genereras av diskmaskinen i Extra Tyst-läge är 38 dBA och känns till och med mindre än i ett bibliotek.

    Effektiv diskning och torkning

    Använder mindre energi men ger fortfarande noggrann diskning och torkning. Diskmaskinen har energiklass B och ger effektiv diskning med låg energiförbrukning. Den använder det nya WaterJet Clean™-systemet som möjliggör noggrann diskning med bibehållen hög energiklass. Under hela disk- och torkprocessen använder enheten endast 8 liter vatten utan att kompromissa med diskkvaliteten.

    Automatisk dörröppning

    Automatisk öppning av dörren efter avslutat diskprogram för att avlägsna ånga och torka rätterna snabbare. Efter avslutat disk- och torkprogram öppnas dörren automatiskt. Detta gör att den ånga som samlats i enheten kan försvinna, vilket snabbar upp torkningen av rätterna. Du behöver inte längre övervaka slutet av diskprogrammet för att manuellt öppna dörren och snabbare torka rätterna.

    Flex Load

    Enkel inställning i diskmaskinen. Anpassa insidan av diskmaskinen för olika typer av kärl. Flex Load-systemet gör det enklare och bekvämare att placera olika kärl, glas, glas och koppar i den övre korgen. De justerbara piggar där kan justeras i 3 lägen med en speciell skjutregel. Varje inställning av piggarna gör det möjligt att optimalt placera höga och låga glas, koppar eller desserttallrikar. Dedikerade pinnar för glas är skyddade med silikon och möjliggör tvätt även av mycket känsliga glas.

    Precision Rail

    Enkel och säker dragning av korgen. Enkel och säker dragning av korgen med fullt disk. Tack vare Soft Rail-guiderna med kullager minimeras friktionen, vilket gör att korgen kan dras smidigt med minimal ansträngning, även med full belastning. Dessutom minskar detta risken för att föremål ska ramla ut, eftersom det ger extra stabilitet.

    Inbyggd Wi-Fi-modul

    Bekväm kontroll och optimering av diskprogram. Optimera användningen av diskmaskinen efter dina behov. SmartThings-appen gör det möjligt att snabbt övervaka enheten och hantera inställningarna från din smartphone. Den föreslår vilket program som är bäst att välja, begränsar och övervakar energiförbrukningen och ger insikt i enhetens diagnos, inklusive verifiering av eventuella fel.

    SmartThings Energy

    Övervaka och minska energiförbrukningen. Övervaka och minska diskmaskinens energiförbrukning. AI Energy mode gör det möjligt att övervaka energiförbrukningen och aktivera ett program som minskar energiförbrukningen med upp till 23% med programmet för kastruller och stekpannor. Beroende på det valda cykeln sänks disktemperatur från 60-68°C till 55°C och vid varm sköljning från 68-55°C till 53°C genom att förlänga hela cykeln.

    SmartThings Home Care

    Övervaka och kontrollera diskmaskinens funktion. Nu är det ännu enklare att ta hand om din diskmaskin. SmartThings Home Care övervakar enhetens prestanda proaktivt och ger användningsråd. Med hjälp av AI-teknik övervakar den och analyserar diskmaskinens arbete för att enkelt verifiera korrekt funktion och upptäcka eventuella fel. Den indikerar automatiskt när det är dags att fylla på rengöringsmedel. Appen innehåller också en komplett bruksanvisning och användningsråd.

    Desinfektionsfunktion

    Bakterie- och viruseliminering. Med desinfektionsfunktionen kan du effektivt rengöra till exempel en barnflaska eller en mugg. Vattnet i enheten värms upp till 70°C, vilket effektivt eliminerar bakterier och virus som kan ha samlats på rätterna. Den tar bort 99,999% av bakterier och virus, vilket gör att diskade rätter blir perfekt rena.

    Diskmaskinens rengöringsprogram

    Enkel underhåll av diskmaskinens insida. Att hålla insidan av diskmaskinen ren har aldrig varit så enkelt och miljövänligt. Genom att starta rengöringsprogrammet med ett enda knapptryck kan hela enheten rengöras invändigt. Programmet tar bort obehaglig lukt och matrester som kan orsaka bakterietillväxt utan att behöva tillsätta rengöringsmedel. Rengöring behövs var 20-22 diskcykler, något som diskmaskinen automatiskt informerar oss om.

    Aqua Stop

    Skydd mot översvämning. Översvämningsskyddsfunktionen ger fullständig säkerhet. AquaStop-funktionen förhindrar läckage från inloppsslangen och fungerar även vid små vattenläckage. Tack vare denna säkerhetsåtgärd undviker vi eventuella skador från vattenskador.

    Helt nytt varor i originalförpackning

    Produkt
    Modellnamn
    DW60BB890UAPET
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Tillverkare
    DW60BB890UAPET
    Varumärke
    Samsung
    Kapacitet
    14 set
    Eco-programmets varaktighet
    3

    16 Produkter från samma kategori: