Integrade diskmaskin

    TEKA DFI 76950 Inbyggd diskmaskin 60 cm

    PRODUKTKOD: DFI 76950

    10 797,60 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 55.0 cm
    • Höjd: 82.0 cm
    • Antal program: 9 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Teka DFI 76950 Inbyggd diskmaskin 60 cm - Svart

    Teka DFI 76950 är en elegant och praktiskt inbyggd diskmaskin i svart färg. Den har en standardbredd på 60 cm, vilket gör den perfekt för de flesta kök. Maskinen har en höjdjusterbar överkorg och en bestickkorg för enkel och effektiv diskning.

    Funktioner och egenskaper

    TEKA DFI 76950 har en mängd användbara funktioner och egenskaper som gör diskningen enklare och mer effektiv. Maskinen har en display som visar information som programstatus och resterande tid. Dessutom har den en inbyggd belysning som gör det lätt att se vad som sker inuti maskinen.

    En av de praktiska funktionerna på TEKA DFI 76950 är höj- och sänkbara korgar. Detta gör det möjligt att anpassa korgarna efter storleken på disken, vilket ger optimal utnyttjande av diskutrymmet.

    För extra säkerhet har TEKA DFI 76950 en barnlås funktion. Detta gör att du kan vara trygg i att ditt barn inte kommer åt maskinen eller ändra på inställningarna.

    TEKA DFI 76950 har också en startfördröjning funktion, vilket gör att du kan ställa in maskinen att starta vid en senare tidpunkt. Detta kan vara praktiskt om du vill att diskmaskinen ska vara klar precis när du kommer hem eller vid en viss tidpunkt under natten när elpriserna är lägre.

    För att skydda mot eventuella vattenläckor är TEKA DFI 76950 utrustad med Aquastop, vilket innebär att den har en automatisk vattenspärr som stänger av vattenflödet vid en eventuell läcka eller översvämning.

    Prestanda

    TEKA DFI 76950 har nio olika diskprogram att välja mellan, vilket gör att du kan anpassa diskningen efter dina behov. Den har också ett snabbdiskprogram, VarioSpeed, som gör det möjligt att halvera diskningstiden utan att kompromissa med resultatet.

    Med en energiklass på A+++ och en energiförbrukning på endast 86.0 kWh per 100 diskomgångar, är TEKA DFI 76950 mycket energisnål och miljövänlig. Dessutom har den låg ljudnivå på endast 42 dB, vilket gör att den är tyst och inte stör i köket.

    TEKA DFI 76950 har en vattenförbrukning på 9.5 liter per diskomgång, vilket är både vattenbesparande och kostnadseffektivt.

    Sammanfattningsvis är TEKA DFI 76950 en högpresterande och stilren inbyggd diskmaskin som erbjuder en mängd användbara funktioner och egenskaper. Dess svarta färg och eleganta design gör den till en attraktiv och praktiskt tillskott till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Teka DFI76950 Svart
    Märke
    Teka
    Mått
    Djup
    55.0 cm
    Höjd
    82.0 cm
    Standardbredd
    60 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Funktioner
    Placering av bestick
    Bestickkorg
    Antal program
    9 st
    Vattenskydd
    Aquastop
    Antal kuvert
    15 st
    Höjdjusterbara korgar
    Höj och sänkbar överkorg
    Specifikationer
    Ljudnivå
    42 dB
    Placering
    Helintegrerad
    Vattenförbrukning per diskomgång
    9.5 L
    Ljudnivåklass
    B
    Egenskaper
    Barnlås, Display, Höj och sänkbara korgar, Invändig belysning, Startfördröjning, Vattenskydd
    Snabbdiskprogram
    VarioSpeed
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    2100 W
    Spänning
    220-240 V
    Säkringstyp
    10A
    Energiklass
    A+++
    Elkonsumtion
    Energiförbrukning per 100 diskomgångar
    86.0 kW/h

    16 Produkter från samma kategori: