Integrade diskmaskin

    Electrolux ESL2500RO Diskmaskin 55

    PRODUKTKOD: ESL2500RO

    6 269,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Bredd: 55.0 cm
    • Djup: 50.0 cm
    • Höjd: 44.0 cm
    • Antal program: 6 st
    • Vattenförbrukning per år: 1820.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Electrolux ESL2500RO Diskmaskin 55

    Med Electrolux ESL2500RO Diskmaskin 55 kan du enkelt och effektivt diska dina tallrikar och bestick på ett bekvämt sätt. Denna bänkdiskmaskin är designad för att passa i en köksnisch som är 55 cm bred.

    Funktioner:

    Placering: Denna diskmaskin är en praktisk och kompakt bänkdiskmaskin som kan placeras på din köksbänk.

    Mått: Maskinen har en bredd på 55.0 cm, djup på 50.0 cm och höjd på 44.0 cm. Detta gör den till en kompakt diskmaskin som passar perfekt i små kök.

    Ljudnivå: Med en ljudnivå på 49 dB och ljudnivåklass C garanterar denna diskmaskin en tyst och störningsfri diskupplevelse.

    Spänning: Diskmaskinen drivs av 230 V och är enkel att ansluta till ditt köksuttag.

    Vikt: Trots sin kompakta storlek väger denna diskmaskin endast 21.0 kg, vilket gör den enkel att hantera och flytta vid behov.

    Energiförbrukning: Electrolux ESL2500RO har en energiförbrukning på 61.0 kW/h per 100 diskomgångar. Detta innebär att den är energieffektiv och hjälper dig att spara på elräkningen.

    Kapacitet: Denna diskmaskin har en kapacitet på 6 kuvert, vilket gör den lämplig för mindre hushåll eller för att använda som en extra diskmaskin.

    Vattenskydd: Med Aquastop-funktionen är du skyddad mot eventuella vattenläckor. Detta ger dig en extra trygghet och säkerhet i ditt hem.

    Program: Du kan välja mellan 6 olika program för att passa dina diskbehov. Välj mellan olika temperaturlägen, inklusive 40 °C, 50 °C, 55 °C, 65 °C och 70 °C. Det finns även ett snabbdiskprogram som ger dig snabb rengöring av dina diskgods.

    Bestickkorg: Bestick kan enkelt placeras i den praktiska bestickkorgen för att säkerställa att de blir ordentligt rengjorda under diskprocessen.

    Hållbarhetsegenskaper: Denna diskmaskin har en Ecoläge som hjälper till att minska energiförbrukningen och vattenförbrukningen under diskning.

    Display: Diskmaskinen har en tydlig display som kan visa valda inställningar och program.

    Startfördröjning: Du kan programmera diskmaskinen att starta vid en senare tidpunkt med hjälp av startfördröjningen. Detta är användbart om du vill ha din disk färdig vid en viss tidpunkt.

    Varmvattenanslutning: Electrolux ESL2500RO kan anslutas till varmvatten vilket gör att diskmaskinen kan värma upp vattnet snabbare och därmed minska diskningstiden.

    Elektronisk indikator: Diskmaskinen har elektroniska indikatorer för salt och sköljmedel/glansmedel. Detta gör det enkelt att veta när det är dags att fylla på dessa ämnen.

    Extra egenskaper: Andra användbara funktioner inkluderar intensiv zon, som ger extra rengöringseffekt för smutsiga tallrikar och kastruller, samt en fireSafe-kontroll för brandsäkerhet.

    Medföljande tillbehör: Diskmaskinen levereras med tillbehör som inkluderar tillkopplingsslangar för till- och avlopp med en längd på 150.0 cm. Detta möjliggör en enkel och snabb installation av diskmaskinen.

    Med Electrolux ESL2500RO Diskmaskin 55 får du en pålitlig och effektiv diskmaskin som passar perfekt i ditt kök. Den har en mängd användbara funktioner och program som gör att du kan få dina tallrikar och bestick rena och skinande varje gång. Med sin kompakta storlek och stilrena design är denna diskmaskin ett utmärkt val för små kök eller för att använda som en extra diskmaskin i hushållet.

    Produkt
    Modellnamn
    Electrolux ESL2500RO Vit
    Märke
    Electrolux
    Mått
    Tilloppsslangen längd
    150.0 cm
    Vikt
    21.0 kg
    Standardbredd
    55 cm
    Djup
    50.0 cm
    Höjd
    44.0 cm
    Bredd (nischmått)
    60.0 cm
    Bredd
    55.0 cm
    Avloppsslangens längd
    150.0 cm
    Funktioner
    Antal kuvert
    6 st
    Temperaturlägen
    40 °C, 50 °C, 55 °C, 65 °C, 70 °C
    Placering av bestick
    Bestickkorg
    Antal program
    6 st
    Vattenskydd
    Aquastop
    Specifikationer
    Ljudnivåklass
    C
    Egenskaper
    Display, Dold kontrollpanel, Elektronisk saltindikator, Elektronisk sköljmedel/glansmedelsindikator, Intensiv zon, Snabbdiskprogram, Startfördröjning, Varmvattenanslutning, Vattenskydd
    Diskeffekt
    A
    Ljudnivå
    49 dB
    Torkeffekt
    A
    Vattenförbrukning per diskomgång
    7.0 L
    Eco-programmets varaktighet
    4.0 tim
    Placering
    Bänkdiskmaskin
    Sladdlängd
    150.0 cm
    Snabbdiskprogram
    Snabbdisk
    Vattenförbrukning per år
    1820.0 L
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V
    Säkringstyp
    10A
    Elkonsumtion
    Energiförbrukning per 100 diskomgångar
    61.0 kW/h
    Hållbarhetsinformation
    Hållbarhetsegenskaper
    Ecoläge

    16 Produkter från samma kategori: