Integrade diskmaskin

    Electrolux EES47300IX 60 cm diskmaskin

    PRODUKTKOD: EES47300IX

    10 706,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Placering: Helintegrerad
    • Placering av bestick: Bestickkorg
    • Höjdjusterbara korgar: Höj och sänkbar överkorg

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux EES47300IX - 60 cm diskmaskin

    Electrolux EES47300IX är en helintegrerad diskmaskin som kombinerar stil och funktionalitet för att ge en effektiv rengöring av dina tallrikar och bestick. Med sin eleganta design smälter den sömlöst in i ditt kök och ger en ren och snygg yta.

    Placering

    Denna diskmaskin är helintegrerad, vilket innebär att den kan placeras bakom en kökslucka för att få en enhetlig och diskret look i ditt kök. Den blir osynlig när den inte används och ger ett stilrent intryck.

    Placering av bestick

    För att hålla dina bestick organiserade och lättilgängliga har Electrolux EES47300IX en praktisk bestickkorg. Korgen är placerad på nedre delen av maskinen och säkerställer att besticken blir ordentligt rengjorda och inte trasslar ihop sig under cykeln.

    Höjdjusterbara korgar

    En flexibel diskmaskin är viktig för att rymma olika storlekar av tallrikar och köksredskap. Electrolux EES47300IX är utrustad med en höj- och sänkbar överkorg, vilket gör det möjligt att anpassa diskmaskinen efter ditt behov. Du kan enkelt justera höjden på överkorgen för att få plats med större tallrikar eller skålar i den nedre korgen.

    Märke

    Electrolux är ett välkänt och pålitligt märke inom vitvaruindustrin. Med sina innovativa produkter och högkvalitativa material har Electrolux blivit en favorit bland många användare världen över. Diskmaskinen Electrolux EES47300IX är ingen undantag och lever upp till märkets rykte för överlägsen prestanda och hållbarhet.

    Modellnamn

    Electrolux Pro Klasse D är en serie av diskmaskiner som är designade för att uppfylla de höga krav som ställs inom professionell diskning. Med denna modell får du inte bara överlägsen rengöring, utan också energibesparing och tyst drift.

    Sammanfattningsvis erbjuder Electrolux EES47300IX 60 cm diskmaskin en stilren och effektiv lösning för ditt kök. Med sina praktiska funktioner som placeringsflexibilitet, bestickkorg och höjdjusterbara korgar kommer den att göra din diskning enklare och mer bekväm. Dessutom kan du lita på Electrolux Pro Klasse D-serien för att leverera pålitlig prestanda och överlägsen kvalitet.

    Produkt
    Modellnamn
    Electrolux Pro Klasse D
    Märke
    Electrolux
    Funktioner
    Höjdjusterbara korgar
    Höj och sänkbar överkorg
    Placering av bestick
    Bestickkorg
    Specifikationer
    Placering
    Helintegrerad

    16 Produkter från samma kategori: