Integrade diskmaskin

    ELECTROLUX EEG48300L Inbyggd diskmaskin 60 cm

    PRODUKTKOD: EEG48300L

    8 084,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Bredd: 59.0 cm
    • Djup: 55.0 cm
    • Höjd: 87.0 cm
    • Antal program: 8 st
    • Vattenförbrukning per år: 2940.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Electrolux EEG48300L Inbyggd diskmaskin 60 cm

    Electrolux EEG48300L är en stilfull och mångsidig diskmaskin som är perfekt för inbyggnadsinstallation i ditt kök. Med en bredd på 60 cm passar den perfekt in i standardnischmått och ger dig utmärkt diskprestanda.

    Färg och placering:

    Denna modell kommer i eleganta färger som grå och svart, vilket ger dig möjlighet att välja den som passar bäst med din köksinredning. Electrolux EEG48300L är en underbyggd diskmaskin som kan integreras sömlöst i ditt kök.

    Dimensioner:

    Med en bredd på 59.0 cm, djup på 55.0 cm och höjd på 87.0 cm har denna diskmaskin en kompakt och praktisk design. Den passar perfekt in i standardköksskåp och ger dig tillräckligt med utrymme för dina tallrikar, glas och bestick.

    Ljudnivå och energiförbrukning:

    Electrolux EEG48300L har en låg ljudnivå på 42 dB, vilket ger dig en tyst och behaglig diskupplevelse. Den är också energieffektiv med en energiklassifikation på A+++, vilket hjälper dig att minska din energiförbrukning och spara pengar på lång sikt.

    Kapacitet och program:

    Denna diskmaskin har en kapacitet på 14 kuvert, vilket gör den perfekt för familjer och större hushåll. Den har också 8 olika programmer för att passa olika diskbehov. Du kan välja det program som passar bäst för dig, oavsett om det är snabbt och effektivt eller skonsamt och noggrant.

    Funktioner och bekvämlighet:

    Electrolux EEG48300L har flera användbara funktioner och bekvämligheter. Den har en display som visar dig information om diskprogram, tid och annan relevant information. Den har också en elektronisk saltindikator och sköljmedelsindikator för att hålla dig informerad om behovet av tillsatser. Det finns också en invändig belysning för bättre synlighet och startfördröjning för att kunna diskas vid önskat tidpunkt. Maskinen har också höjdjusterbara korgar för att göra det enklare att anpassa för olika storlek på disk och tallrikar.

    Sammanfattning:

    Electrolux EEG48300L är en pålitlig och effektiv inbyggd diskmaskin som ger dig fantastiska diskresultat. Med sin stilrena design och många praktiska funktioner är den en perfekt tillskott till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Electrolux EEG48300L Svart, Grå
    Märke
    Electrolux
    Mått
    Höjd
    87.0 cm
    Bredd (nischmått)
    60.0 cm
    Bredd
    59.0 cm
    Djup
    55.0 cm
    Standardbredd
    60 cm
    Design
    Färg
    Grå, Svart
    Funktioner
    Höjdjusterbara korgar
    Höj och sänkbar överkorg
    Antal program
    8 st
    Antal kuvert
    14 st
    Specifikationer
    Egenskaper
    Display, Elektronisk saltindikator, Elektronisk sköljmedel/glansmedelsindikator, Invändig belysning, Program för halvfull maskin, Startfördröjning, Vattenskydd
    Diskeffekt
    A
    Placering
    Underbyggd
    Torkeffekt
    A
    Ljudnivåklass
    B
    Ljudnivå
    42 dB
    Vattenförbrukning per år
    2940.0 L
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++
    Elkonsumtion
    Energiförbrukning per 100 diskomgångar
    237.0 kW/h

    16 Produkter från samma kategori: