Integrade diskmaskin

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL324BQLL

    PRODUKTKOD: STL324BQLL

    25 348,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 54.5 cm
    • Höjd: 82.0 cm
    • Färg: Rostfritt stål

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL324BQLL

    Denna Smeg CURTAIN diskmaskin i rostfritt stål är en helintegrerad modell som passar perfekt i ditt kök. Med sina dimensioner på 60.0 cm i bredd, 54.5 cm i djup och 82.0 cm i höjd, är den tillräckligt rymlig för att rymma upp till 14 kuvert på en gång.

    Funktioner och egenskaper

    Anslutning och energi

    Smeg CURTAIN diskmaskin har en anslutningseffekt på 1800 W och kan anslutas till en standard 220-240 V strömkälla. Med sin ljudnivå på 42 dB och ljudnivåklass B erbjuder den en tyst och effektiv diskning. Den förbrukar endast 64.0 kW/h per 100 diskomgångar och har en vattenförbrukning på 9.0 L per diskomgång, vilket gör den till en energisnål och miljövänlig maskin.

    Användarvänliga funktioner

    Denna maskin är utrustad med flera funktioner som underlättar diskningen. Den har en autosensor som anpassar tid och temperatur efter diskens smutsnivå, vilket ger optimal prestanda. Den har även en avhärdare som förhindrar kalkavlagringar och håller diskmaskinen i gott skick. En elektronisk saltindikator och sköljmedelsindikator håller dig informerad om nivåerna och hjälper dig att hålla diskmaskinen i bästa skick. En display ger dig en översikt av alla inställningar och valmöjligheter.

    Flexibel och praktisk

    Denna Smeg CURTAIN diskmaskin har flera praktiska egenskaper som gör den mycket användarvänlig. Höj och sänkbar överkorg gör det enkelt att anpassa utrymmet efter disken och skapar extra utrymme för större tallrikar och kastruller. Maskinen har även höj- och sänkbara fötter för enkel installation och justering. Startfördröjning gör att du kan ställa in diskningen när det passar dig bäst. Med vattenskyddsfunktionen kan du vara trygg med att din diskmaskin skyddas mot eventuella vattenläckor och överflöd. En ångfunktion är också tillgänglig för att ge en ännu bättre rengöringseffekt.

    Hållbarhet och design

    Denna diskmaskin har ett Ecoläge som minskar energi- och vattenförbrukningen ytterligare och bidrar till en mer hållbar användning. Dess rostfria stål finish ger en modern och elegant touch till ditt kök och passar perfekt med andra Smeg produkter. Med sin höga kvalitet och pålitlighet kan du vara säker på att denna Smeg CURTAIN diskmaskin blir en långvarig och pålitlig partner i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg STL324BQLL Rostfritt stål
    Märke
    Smeg
    Mått
    Djup
    54.5 cm
    Höjd
    82.0 cm
    Standardbredd
    60 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Vikt
    45.0 kg
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Funktioner
    Höjdjusterbara korgar
    Höj och sänkbar överkorg
    Temperaturlägen
    38 °C, 45 °C, 50 °C, 55 °C, 65 °C, 70 °C, 75 °C
    Vattenskydd
    Aquastop
    Antal kuvert
    14 st
    Specifikationer
    Ljudnivå
    42 dB
    Placering
    Helintegrerad
    Vattenförbrukning per diskomgång
    9.0 L
    Ljudnivåklass
    B
    Egenskaper
    Autosensor, Avhärdare, Display, Elektronisk saltindikator, Elektronisk sköljmedel/glansmedelsindikator, Hygienprogram, Höj och sänkbara fötter, Intensiv zon, Startfördröjning, Vattenskydd, Ångfunktion
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    1800 W
    Spänning
    220-240 V
    Säkringstyp
    10A
    Energiklass
    B
    Elkonsumtion
    Energiförbrukning per 100 diskomgångar
    64.0 kW/h
    Hållbarhetsinformation
    Hållbarhetsegenskaper
    Ecoläge

    16 Produkter från samma kategori: