Integrade diskmaskin

    Diskmaskin Samsung DW60BG830I00ET WaterJetClean + Info Light + Wi-Fi

    PRODUKTKOD: DW60BG830I00ET

    15 233,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Färg: inte tillämpligt
    • Eco-programmets varaktighet: 235
    • Kapacitet: 14 set
    • Varumärke: Samsung

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Samsung DW60BG830I00ET Inbyggd Diskmaskin

    Bredd: 60 cm

    WaterJet Clean™ - effektiv rengöringsteknik

    Energiklass B

    Wi-Fi-modul - fjärrstyrning

    Info Light - arbetskontroll

    Vattenförbrukning 8 liter - energieffektiv rengöring

    Auto open - automatisk dörröppning

    Varan är helt ny i originalförpackning.

    WaterJet Clean™ möjliggör bättre rengöringsresultat även vid kraftig smuts och ovanliga kärlformer. Den nya roterande dubbla stråldysystemet möjliggör ännu mer exakt rengöring och når även svårtillgängliga delar av kärlen. Två armar med separat vattenstråle som roterar i olika riktningar gör det möjligt att nå även de mest svårtillgängliga platserna och ta bort även starka föroreningar i ovanliga formade kärl.

    Energisnål och effektiv rengöring

    Använder mindre energi samtidigt som den ger noggrann rengöring och torkning. Diskmaskinen har energiklass B och ger effektiv rengöring med låg energiförbrukning. Den använder den nya WaterJet CleanTM-tekniken, vilket möjliggör noggrann rengöring med bibehållen hög energiklass. Under hela rengörings- och torkningsprocessen använder enheten endast 8 liter vatten utan att kompromissa med rengöringskvaliteten. Samsungs diskmaskin ger dig rena kärl och energibesparingar.

    Extra tyst och effektiv diskcykel

    Minska bullret i hemmet. Diskmaskinen arbetar tyst tack vare den inbyggda energisnåla motorn som minskar bullret från enheten under användning. Programmet förlänger diskcykeln något men minskar samtidigt ljudet med 2 decibel jämfört med standardläget Eco. Ljudet som genereras av diskmaskinen i Extra Quiet-läget är 38 dBA och upplevs som ännu lägre än i ett bibliotek.

    Desinfektionsfunktion

    Eliminering av bakterier och virus

    Med desinfektionsfunktionen kan du effektivt rengöra exempelvis en bebis flaska eller mugg. Vattnet i enheten värms upp till 70°C, vilket möjliggör effektiv eliminering av bakterier och virus som kan finnas på kärlen. Den tar bort 99,999% av bakterier och virus, vilket gör att diskade kärl blir perfekt rena.

    Automatisk dörröppning

    Automatisk avlägsnande av ånga

    Automatisk dörröppning gör att du får perfekt torra kärl. Efter avslutad disk- och torkcykel öppnas dörrarna automatiskt 10 cm och släpper ut ånga som har bildats under disken utan att skada köksmöblerna. Detta gör det också möjligt att snabbt torka kärlen, särskilt små föremål eller plastkärl.

    Info Light

    Ljus som visar diskmaskinens arbete

    Enkelt att kontrollera om diskmaskinen fortfarande arbetar. En snabb blick på golvet under diskmaskindörrarna visar ljuset som indikerar att diskningen pågår. Ljuset är synligt även på avstånd. Efter avslutad diskcykel stängs ljuset automatiskt av.

    Flex Load

    Bekvämt arrangemang i diskmaskinen

    Anpassa diskmaskinens interiör för olika typer av kärl. Flex Load-systemet gör det enklare och bekvämare att arrangera olika kärl, glas, koppar och kaffekoppar i den övre korgen. De justerbara pinnarna där kan regleras i 3 positioner med hjälp av en speciell skjutregel. Varje inställning av pinnarna gör det möjligt att optimalt placera höga och låga glas, koppar eller dessertskålar. Särskilda pinnar för glas som är skyddade med silikon gör det möjligt att tvätta även mycket ömtåliga glas.

    Program för att hämta

    Skräddarsy din diskning

    Tillåter dig att välja ett av 3 ytterligare program och omedelbart ladda ner det du vill med din smartphone i appen. Du kan välja följande program: "Pots and Pans", "Plastic Utensils" eller "Baby Care".

    Inbyggt Wi-Fi-modul

    Bekväm kontroll och optimering av diskprogram

    Optimera användningen av din diskmaskin enligt dina behov. SmartThings-appen gör det möjligt att snabbt övervaka enheten på distans och hantera inställningar från din smartphone. Den föreslår vilket program som är bäst att använda, begränsar och övervakar energiförbrukningen och ger insikt i enhetens diagnostik, inklusive verifiering av eventuella fel.

    SmartThings Energy

    Övervaka och minska energiförbrukningen

    Övervaka och minska din diskmaskins energiförbrukning. AI Energy mode möjliggör övervakning av energiförbrukningen och aktiverar ett program som minskar energiförbrukningen med upp till 23% med pott- och stekpanneprogrammet. Beroende på valt cykel minskas tvätttemperaturen från 60-68°C till 55°C och vid varm sköljning från 68-55°C till 53°C genom att förlänga hela cykeln.

    SmartThings Home Care

    Hantera och övervaka din diskmaskin

    Sköt din diskmaskin ännu enklare nu. SmartThings Home Care övervakar enhetens arbete proaktivt och ger användningsråd. Med hjälp av AI-tekniken övervakar och analyserar den diskmaskinens arbete för att enkelt verifiera rätt funktion och upptäcka eventuella fel. Den indikerar automatiskt behovet av att fylla på rengöringsmedel. Dessutom finns det en fullständig bruksanvisning och användarråd i appen.

    Program för rengöring av diskmaskinen

    Lätt att hålla insidan av diskmaskinen ren

    Att hålla insidan av diskmaskinen ren har aldrig varit så enkelt och miljövänligt. Genom att aktivera ett enda rengöringsprogram kan hela enheten rengöras inuti. Programmet tar bort obehaglig lukt och matrester som kan orsaka bakterietillväxt utan att tillsätta tvättmedel. Rengöringen behövs var 20-22 diskcykler, vilket diskmaskinen automatiskt informerar oss om.

    Aqua Stop

    Skydd mot översvämning

    Översvämningsskyddsfunktionen ger fullständig säkerhet. AquaStop-funktionen förhindrar läckage från matningsslangen och fungerar även vid små vattenläckage. Tack vare detta skydd undviker vi eventuella skador på grund av vattenläckage.

    Skjutreglage

    Perfekt passform i inbyggnad

    Diskmaskinen passar perfekt in i köksinredningen. Skjutreglagen passar perfekt in i köksinredningen och gör att du kan öppna dörren bekvämt. Samtidigt passar inbyggnaden så att du inte behöver göra skärningar i sockeln och allt passar perfekt. Det är möjligt att montera paneler upp till 12 kg.

    Varan är helt ny i originalförpackning.

    Produkt
    Modellnamn
    DW 60BG830I00ET
    Design
    Färg
    inte tillämpligt
    Specifikationer
    Tillverkare
    DW 60BG830I00ET
    Varumärke
    Samsung
    Kapacitet
    14 set
    Eco-programmets varaktighet
    235

    16 Produkter från samma kategori: