Vitvaror

    BOSCH SBD6ECX00E Serie 6 Diskmaskin

    PRODUKTKOD: SBD6ECX00E

    24 598,80 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Effektiv rengöring med BOSCH SBD6ECX00E Serie 6 Diskmaskin

    Med BOSCH SBD6ECX00E Serie 6 Diskmaskin kan du förvänta dig en enastående rengöring för ditt porslin och dina bestick. Denna diskmaskin kombinerar effektivitet och bekvämlighet för att underlätta din vardag.

    Design och storlek

    BOSCH SBD6ECX00E Serie 6 Diskmaskin har en elegant design med dimensionerna 59.8 cm i bredd, 55 cm i djup och 86.5 cm i höjd. Den passar perfekt in i de flesta kök och tar minimalt med plats.

    Ljudnivå

    En av de främsta fördelarna med BOSCH SBD6ECX00E Serie 6 Diskmaskin är den låga ljudnivån på endast 42 dB. Detta innebär att diskmaskinen fungerar tyst och obemärkt medan du kan fortsätta att utföra dina aktiviteter utan att störas.

    Energiklass

    BOSCH SBD6ECX00E Serie 6 Diskmaskin är även energieffektiv med sin energiklass B. Detta innebär att du kan spara på elräkningen samtidigt som du bidrar till en bättre miljö genom att minska din energiförbrukning.

    Funktioner och prestanda

    Den här diskmaskinen är utrustad med flera användbara funktioner för en effektiv rengöring. Den har olika program som du kan välja baserat på dina behov, inklusive intensivt program för tuffa fläckar, ekonomiprogram för energibesparing och snabbprogram för snabb rengöring.

    BOSCH SBD6ECX00E Serie 6 Diskmaskin har också en flera praktiska egenskaper som hjälper till att hålla din disk ren och fräsch. Den har en automatisk programstartfunktion som gör att diskmaskinen startar på en förinställd tidpunkt, en inbyggd vattenvärmare för optimal resultat och en timerfunktion för att hålla koll på diskcykeln.

    Sammanfattning

    BOSCH SBD6ECX00E Serie 6 Diskmaskin är en pålitlig och effektiv apparat som ger en enastående rengöring för ditt porslin och dina bestick. Med sin eleganta design, låga ljudnivå och energieffektiva prestanda är den den perfekta lösningen för ditt kök.

    Mått
    Höjd
    86.5 cm
    Bredd
    59.8 cm
    Djup
    55 cm
    Specifikationer
    Ljudnivå
    42 dB
    Strömförsörjning
    Energiklass
    B

    16 Produkter från samma kategori: