Integrade diskmaskin

    TEKA DFI 46950 Inbyggd diskmaskin 60 cm

    PRODUKTKOD: DFI 46950

    9 774,60 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Färg: Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA DFI 46950 Inbyggd diskmaskin 60 cm

    Produktbeskrivning

    TEKA DFI 46950 är en stilren och funktionell inbyggd diskmaskin som ger dig enkel och effektiv rengöring av dina köksredskap och porslin. Med en bredd på 60 cm har den gott om utrymme för alla dina diskbehov. Dess eleganta svarta färg ger en modern touch till ditt kök.

    Funktioner

    Effektiv rengöring

    TEKA DFI 46950 har en kraftfull rengöringskapacitet som tar bort smuts och fläckar från tallrikar, bestick och glas med lätthet. Med olika diskprogram och temperaturinställningar kan du anpassa rengöringscykeln efter dina specifika behov.

    Kapacitet

    Den inbyggda diskmaskinen har en kapacitet på upp till 13 kuvert, vilket gör den lämplig för familjer och större hushåll. Du kan enkelt ställa in de justerbara hyllorna för att rymma olika typer av disk och köksredskap.

    Tyst drift

    TEKA DFI 46950 har en ljudnivå på endast 47 dB, vilket innebär att den arbetar tyst och inte stör ditt vardagsliv. Du kan njuta av en ren disk utan att behöva höra det irriterande bruset från en diskmaskin.

    Flexibilitet

    Den inbyggda designen gör att diskmaskinen smidigt smälter in i ditt kök och inte tar upp onödig plats. Du kan enkelt anpassa luckan till diskmaskinen efter din köksinredning för en enhetlig och stilren look.

    Tidsbesparing

    Med TEKA DFI 46950 kan du spara tid och energi genom att enkelt sätta igång diskmaskinen och låta den göra jobbet åt dig. Du kan luta dig tillbaka och slappna av medan den effektivt rengör din disk.

    TEKA DFI 46950 Inbyggd diskmaskin 60 cm ger dig både funktion och stil i ditt kök. Med dess effektiva rengöringskapacitet, tysta drift och flexibilitet är den en pålitlig och användarvänlig lösning för dina diskbehov.

    Produkt
    Modellnamn
    Teka DFI 46950 Svart
    Märke
    Teka
    Design
    Färg
    Svart

    16 Produkter från samma kategori: