Integrade diskmaskin

    TEKA DFI 74910 Inbyggd diskmaskin 45 cm

    PRODUKTKOD: DFI 74910

    9 092,60 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Placering: Underbyggd
    • Ljudnivåklass: C
    • Spänning: 220-240 V
    • Höjdjusterbara korgar: Höj och sänkbar överkorg

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA DFI 74910 Inbyggd diskmaskin 45 cm

    TEKA DFI 74910 är en underbyggd diskmaskin som är perfekt för mindre kök med begränsat utrymme. Med sin smidiga bredd på 45 cm är den idealisk för trånga utrymmen. Dess stilrena och moderna design passar perfekt in i alla köksinredningar.

    Placering

    Denna diskmaskin är utformad för att vara underbyggd, vilket innebär att den är perfekt för installation under en köksbänk eller i en köksö. Dess kompakta storlek gör det möjligt att integrera den sömlöst i din köksdesign utan att störa det övergripande utseendet.

    Ljudnivåklass

    TEKA DFI 74910 har en ljudnivåklass C, vilket innebär att den har en låg ljudnivå under drift. Du kan njuta av en tyst och ostörd miljö medan diskmaskinen är i bruk. Detta gör det perfekt för öppna konceptkök där ljudminskning är viktig.

    Spänning

    Med en spänningsnivå på 220-240 V är denna diskmaskin lämplig för de flesta elektriska system i hemmet. Detta gör det enkelt att ansluta den till din befintliga elinstallation utan att behöva göra några stora förändringar.

    Höjdjusterbara korgar

    TEKA DFI 74910 kommer med höj- och sänkbara korgar, vilket gör att du lätt kan anpassa maskinen efter dina behov och disktallrikarnas storlek. Detta är särskilt användbart när du behöver diska stora kastruller, stekpannor eller andra stora köksredskap.

    Märke

    Teka är ett pålitligt märke inom vitvaruindustrin och är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Med deras erfarenhet och expertis kan du vara säker på att TEKA DFI 74910 kommer att leverera pålitliga och effektiva prestanda.

    Modellnamn

    TEKA DFI74910 är den specifika modellnamnet för denna diskmaskin. Den är designad för att ge enkel användning och underhåll samtidigt som den ger en effektiv och noggrann diskning.

    Egenskaper

    Denna diskmaskin är utrustad med en lättläslig display och en praktisk startfördröjningsfunktion. Displayen ger dig tydlig feedback om aktuell programval och status för diskningen. Startfördröjningsfunktionen gör att du kan ställa in diskmaskinen att starta vid en senare tidpunkt, vilket är perfekt om du vill dra nytta av billigare elpriser på natten.

    Produkt
    Modellnamn
    Teka Diskmaskin DFI74910
    Märke
    Teka
    Funktioner
    Höjdjusterbara korgar
    Höj och sänkbar överkorg
    Specifikationer
    Placering
    Underbyggd
    Ljudnivåklass
    C
    Egenskaper
    Display, Startfördröjning
    Strömförsörjning
    Spänning
    220-240 V

    16 Produkter från samma kategori: