Induktionsspisar

    Smeg - victoria - fristående kök tr90ibl9

    PRODUKTKOD: TR90IBL9

    56 770,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionsspisar
    • Höjd (max): 91.0 cm
    • Djup: 60.0 cm
    • Bredd: 90.0 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Antal kokplattor: 5 kokplattor

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - victoria - fristående kök tr90ibl9

    Smeg TR90IBL9 Svart är ett elegant, fristående kök i en vacker svart färg som kommer att bli en highlight i ditt kök. Detta kök har en bredd på 90 cm och placerar sig som en golvspis, vilket ger dig gott om utrymme och möjlighet att laga mat till hela familjen.

    Design

    Med sin klassiska Smeg design, kommer TR90IBL9 att bli en stilfull och praktisk tillskott till ditt kök. Den är utrustad med en display och en kontrollpanel med både knappar och vred, vilket ger dig enkel och intuitiv kontroll över dina matlagningsfunktioner.

    Detta kök har också höj- och sänkbara fötter, vilket gör det möjligt att justera höjden för att passa ditt kök och din komfort. Det ger dig även en stabil och säker matlagningsmiljö.

    Bekvämlighet och prestanda

    TR90IBL9 är utrustad med en rad användbara funktioner för att göra matlagningen enklare och bekvämare. Den har en grillfunktion som gör att du kan ge dina rätter den perfekta grillglöden. Dessutom har den en timerfunktion som hjälper dig att hålla koll på matlagningsprocessen.

    En annan användbar funktion är värmeindikatorn som ger dig en visuell indikation när spisen är varm och inte längre i bruk. Det ger dig en extra säkerhetsfunktion och hjälper till att förhindra oavsiktliga brännskador.

    Kok- och ugnskapacitet

    Denna Smeg kök har totalt fem kokplattor, vilket ger dig gott om utrymme att utföra flera matlagningsuppgifter samtidigt. Detta är särskilt praktiskt när du lagar mat till stora middagar eller fester.

    Ugnskapaciteten är imponerande och rymmer upp till 115 liter, vilket ger dig gott om utrymme för att baka, laga och grilla olika rätter. Dess elugn ger dig möjlighet att laga mat med precision och kontroll över temperaturen.

    Slutsats

    Smeg TR90IBL9 Svart är ett fantastiskt val för dem som letar efter en snygg och pålitlig fristående kök. Med sina praktiska funktioner och eleganta design kommer detta kök att göra matlagningen till en ren nöje. Njut av att laga mat med stil och komfort med Smeg - victoria - fristående kök TR90IBL9.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg TR90IBL9 Svart
    Typ
    Induktionsspisar
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    90cm
    Bredd
    90.0 cm
    Höjd (max)
    91.0 cm
    Höjd (min)
    89.5 cm
    Djup
    60.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    115.0 L
    Kontrollpanel
    Knappar, Vred
    Typ av ugn
    Elugn
    Antal ugnar
    1
    Placering
    Golvspis
    Antal kokplattor
    5 kokplattor
    Egenskaper
    Display, Grill, Höj och sänkbara fötter, Timer, Värmeindikator
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    14300 W

    15 Produkter från samma kategori: