Induktionsspisar

    Smeg - fristående spis bg91ix9-1

    PRODUKTKOD: BG91IX9-1

    30 810,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionsspisar
    • Djup: 600 mm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Ugnsvolym: 115 liter
    • Varmluft: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - fristående spis bg91ix9-1

    En fantastisk kombination av stil och funktion

    Smeg - fristående spis bg91ix9-1 är en imponerande spis som inte bara erbjuder modern design och stil, utan också fantastiska funktioner som kommer att revolutionera ditt kök. Den rostfria stålkrom-finishen ger spisen en elegant och tidlös estetik som kommer att bli en fröjd för ögat i vilket kök som helst.

    Stora utrymmen och imponerande kapacitet

    En av de mest imponerande funktionerna hos Smeg - fristående spis bg91ix9-1 är den stora ugnsvolymen på 115 liter. Detta ger dig gott om utrymme för att laga stora måltider och rosta stora mängder bröd samtidigt. Med varmluftsfunktionen kan du laga flera rätter samtidigt utan att smakerna blandas, vilket sparar tid och energi.

    Mångsidig och effektiv matlagning

    Med de 5 kokzonerna och induktionsteknologin på Smeg - fristående spis bg91ix9-1 kan du njuta av snabb och effektiv matlagning. Induktion värmer endast kokkärlet och inte spisen själv, vilket gör den säker och energieffektiv. Dessutom ger vridreglagen dig enkel och precisionskontroll över värmen, så du kan laga mat med precision och perfektion varje gång.

    Lätt att rengöra och energieffektiv

    Smeg - fristående spis bg91ix9-1 är inte bara enkel att använda, den är också lätt att rengöra. Med SteamClean-tekniken kan du enkelt avlägsna smuts och matrester från ugnen utan ansträngning. Denna funktion gör att du kan hålla din spis i toppskick med minimal ansträngning.

    Med sin energiklass A-certifiering kan du vara säker på att Smeg - fristående spis bg91ix9-1 är energieffektiv och hjälper dig att spara på din energiförbrukning och minska din klimatpåverkan.

    Den Smeg - fristående spis bg91ix9-1 är den perfekta kombinationen av stil, funktion och användarvänlighet. Med dess imponerande kapacitet och smarta funktioner kommer den att vara en värdefull tillgång i ditt kök och hjälpa dig att laga fantastiska måltider varje dag.

    Mått
    Breddstandard
    90 cm
    Djup
    600 mm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Reglage
    Vred
    Hälltyp
    Induktion
    Rengöringsteknik
    SteamClean
    Antal kokzoner
    5 st
    Ugnsvolym
    115 liter
    Varmluft
    Ja
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    15 Produkter från samma kategori: