Induktionsspisar

    Bosch Serie 6 PKF675FP2E Induktionsspisar

    PRODUKTKOD: PKF675FP2E

    5 335,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionsspisar
    • Funktioner: Timer
    • Effekt: 7000 W
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Hälltyp: Induktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Bosch Serie 6 PKF675FP2E Induktionshäll med timer

    Upptäck en ny nivå av matlagning med Bosch Serie 6 PKF675FP2E Induktionshäll. Denna innovativa spis erbjuder avancerad teknologi och bekväma funktioner för att göra din matlagning enklare och mer effektiv.

    Timerfunktion för enkel matlagning

    Med den inbyggda timerfunktionen kan du enkelt hålla koll på tiden under matlagningen. Ställ in tiden för varje kokzon separat och hällen kommer att stänga av sig själv när tiden är ute. Detta gör det enkelt att få perfekt kokta rätter varje gång.

    Hög effekt för snabb uppvärmning

    Med en effekt på 7000 W kan Bosch Serie 6 PKF675FP2E Induktionshäll värma upp dina kokzoner snabbt och effektivt. Detta sparar både tid och energi och gör att du kan börja laga din mat på nolltid.

    Fyra kokzoner för mångsidig matlagning

    Denna induktionshäll har fyra kokzoner, vilket ger dig tillräckligt med plats för att laga flera rätter samtidigt. De olika zonerna är också perfekta för att använda olika storlek av kastruller och stekpannor, vilket ger dig enkelhet och flexibilitet i ditt matlagande.

    Stilren design

    Bosch Serie 6 PKF675FP2E Induktionshäll har en stilren och elegant design som kommer att passa perfekt i ditt kök. Med en höjd på endast 44 mm ger den också ett minimalistiskt och modernt utseende.

    Upptäck alla de bekväma funktionerna hos Bosch Serie 6 PKF675FP2E Induktionshäll och ta matlagningen till en ny nivå av enkelhet och effektivitet!

    Mått
    Höjd (mm)
    44 mm
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4 st
    Hälltyp
    Induktion
    Funktioner
    Timer
    Strömförsörjning
    Effekt
    7000 W

    15 Produkter från samma kategori: