Vitvaror

    SMEG TR62IBL2 spis med induktionshäll

    PRODUKTKOD: TR62IBL2

    53 748,75 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    SMEG TR62IBL2 spis med induktionshäll

    Skapa läckra och professionella måltider med SMEG TR62IBL2 spis med induktionshäll. Med sin stilrena, svarta design blir den en elegant tillägg till ditt kök.

    Funktioner

    Spisen har en bredd på 60 cm, vilket gör den kompakt och perfekt för mindre kök. Dess djup på 60 cm ger tillräckligt med utrymme för att laga stora måltider.

    Med en ugnsvolym på 61 L har du gott om plats för att baka, grilla och tillaga olika rätter samtidigt. Ugnen har energiklass A, vilket innebär att den är energieffektiv och hjälper dig att spara pengar på dina elräkningar.

    Spisen har en induktionshäll med 4 kokzoner, vilket ger dig möjlighet att laga flera rätter samtidigt. Induktionshällen värmer upp snabbt och exakt, vilket sparar tid och ger dig mer kontroll över din matlagning.

    Kvalitet och pålitlighet

    SMEG TR62IBL2 spis är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet. Med Smegs välrenommerade rykte för tillförlitlighet kan du vara säker på att den här spisen kommer att prestera på bästa sätt i många år framöver.

    Med sin eleganta design och funktionella egenskaper kommer SMEG TR62IBL2 spis med induktionshäll att bli den perfekta följeslagaren i ditt kök. Ge dig själv möjligheten att laga professionella måltider hemma med denna pålitliga och stilrena spis.

    Mått
    Höjd
    90 cm
    Djup
    60 cm
    Bredd
    60 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4 st
    Ugnsvolym
    61 L
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: