Induktionsspisar

    Smeg - fristående kök c6imxi9

    PRODUKTKOD: C6IMXI9

    25 841,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionsspisar
    • Antal ugnar: 1
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Ugnsvolym: 70 liter
    • Funktioner: Timer, Grillfunktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - fristående kök c6imxi9

    Smeg - fristående kök c6imxi9 är den perfekta lösningen för att ge ditt kök en modern och elegant touch. Detta fristående kök är tillverkat i rostfritt stål med en snygg kromdetalj, vilket ger det en stilfull och tidlös design.

    Funktioner

    Köket kommer med en rad användbara funktioner för att underlätta din matlagning. Den har en ugnsvolym på 70 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att laga stora måltider. Du kan använda grillfunktionen för att få perfekt grillad mat varje gång.

    En annan praktisk funktion är den inbyggda timern, som hjälper dig att hålla koll på tiden när du lagar mat. Du kan enkelt ställa in önskad tid och köket kommer att meddela dig när maten är klar.

    Köket är också utrustat med varmluftsfunktion, vilket ger en jämn fördelning av värmen för bästa resultat. Dessutom har det 4 kokzoner, vilket ger dig möjlighet att laga flera rätter samtidigt.

    Specifikationer

    Köket har en anslutningseffekt på 10200 W och en energiförbrukning på 0,99 kWh per standardprogram. Det har en induktionshäll och kontrollerna är enkla att använda med hjälp av vred.

    Med en standardbredd på 60 cm passar detta kök perfekt in i de flesta köksutrymmen. Vikten på 60,4 kg gör det också enkelt att flytta vid behov.

    Rengöring och energieffektivitet

    Detta kök är utrustat med SteamClean rengöringsteknik, vilket gör det enkelt att hålla rent och fräscht. Energieffektivitetsklassen är A, vilket innebär att det är energisnålt och hjälper till att minska din energiförbrukning.

    Med Smeg - fristående kök c6imxi9 får du en pålitlig och stilfull kökslösning som gör matlagningen till en enkel och trevlig upplevelse. Ge ditt kök en uppgradering med detta eleganta kök som kommer att imponera på både dig och dina gäster.

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Vikt
    60,4 kg
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Energiförbrukning per standardprogram
    0,99 kWh
    Antal ugnar
    1
    Reglage
    Vred
    Rengöringsteknik
    SteamClean
    Varmluft
    Ja
    Antal kokzoner
    4 st
    Funktioner
    Timer, Grillfunktion
    Hälltyp
    Induktion
    Ugnsvolym
    70 liter
    Strömförsörjning
    Spänning
    230
    Energiklass
    A
    Anslutningseffekt
    10200 W

    15 Produkter från samma kategori: