Induktionsspisar

    Smeg - fristående spis cpf92imx

    PRODUKTKOD: CPF92IMX

    55 783,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionsspisar
    • Höjd (max): 90.0 cm
    • Djup: 60.0 cm
    • Bredd: 90.0 cm
    • Antal ugnar: 2
    • Antal kokplattor: 5 kokplattor

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - fristående spis cpf92imx

    Allmänt

    Smeg cpf92imx är en fristående spis i rostfritt stål. Den är perfekt för dig som söker en modern och stilren spis till ditt kök. Spisen har en bredd på 90.0 cm och en djup på 60.0 cm, vilket ger den tillräckligt med utrymme för att laga mat till hela familjen.

    Funktioner

    Spisen är utrustad med 5 kokplattor, vilket ger dig gott om utrymme för att laga flera rätter samtidigt. Den har även en grillfunktion, perfekt för att få till en härlig och knaprig yta på dina rätter. Med den inbyggda timern kan du enkelt ställa in önskad tillagningstid och spisen kommer att stänga av sig själv när tiden är slut. Dessutom har spisen en praktisk upptiningsfunktion, vilket gör det enkelt att tina upp frysta livsmedel snabbt och säkert.

    Ugn och rengöring

    Spisen har en ugnsvolym på 70.0 L, vilket ger dig gott om utrymme för att baka och laga stora rätter. Ugnen har även en andra ugn med en volym på 35.0 L, vilket ger dig ännu mer flexibilitet vid matlagningen. Tack vare den innovativa rengöringstekniken, Vapor Clean, blir det enkelt att hålla ugnen ren och fräsch. Den inbyggda funktionen hjälper till att lösa upp fett och matrester, vilket gör det lättare att torka av ugnen.

    Anslutning och ström

    Spisen har en anslutningseffekt på 11000 W, vilket ger den tillräckligt med kraft för att snabbt och effektivt värma upp maten. Den är designad för att kunna anslutas till en vanlig hushållsel på 220 V, 230 V eller 240 V. Med en vikt på 67.8 kg är spisen stabil och stadig på golvet. Den har även en maximal höjd på 90.0 cm, vilket gör den lätt att använda och komma åt utan problem.

    Smeg cpf92imx rostfri spis är det perfekta valet för dig som vill ha en stilren spis med fantastiska funktioner. Med dess moderna design och praktiska egenskaper är den enkel att använda och rengöra. Ge ditt kök en uppgradering och välj Smeg cpf92imx - en spis som både är effektiv och elegant.

    Produkt
    Typ
    Induktionsspisar
    Modellnamn
    Smeg CPF92IMX Rostfritt stål
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    90cm
    Vikt
    67.8 kg
    Bredd
    90.0 cm
    Djup
    60.0 cm
    Höjd (max)
    90.0 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Typ av ugn
    Elugn
    Antal kokplattor
    5 kokplattor
    Antal ugnar
    2
    Placering
    Golvspis
    Rengöringsteknik
    Vapor Clean
    Ugnsvolym (2:a)
    35.0 L
    Ugnsvolym
    70.0 L
    Egenskaper
    Display, Grill, Timer, Upptiningfunktion
    Kontrollpanel
    Vred
    Strömförsörjning
    Spänning
    220 V, 230 V, 240 V
    Anslutningseffekt
    11000 W

    15 Produkter från samma kategori: