"

    Induktionshäll

    Gorenje IT643SYB induktionshäll

    PRODUKTKOD: 733143

    6 120,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 52.5 cm
    • Antal kokzoner: 4
    • Barnspärr/Låsfunktion: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje IT643SYB induktionshäll - Effektiv och stilren

    Översikt

    Med Gorenje IT643SYB induktionshäll får du en effektiv och stilren lösning för ditt kök. Denna inbyggnadshäll kommer i en elegant svart färg och har en bredd på 60 cm, vilket gör den perfekt för de flesta kök. Hällen har en slimmad design med en höjd på endast 5,4 cm, vilket ger ett modernt och platsbesparande utseende.

    Funktioner

    Gorenje IT643SYB induktionshäll har fyra kokzoner, vilket ger dig gott om plats att laga flera maträtter samtidigt. Med en effekt på 7200 W får du snabb uppvärmning och optimal kokning. Hällen har en användarvänlig touch-styrning placerad på framsidan för enkel åtkomst och enkel användning.En praktisk funktion hos denna induktionshäll är timerfunktionen. Med hjälp av timern kan du ställa in kokzonen att stängas av automatiskt efter en viss tid, vilket är perfekt för matlagning som kräver exakt tidtagning.Gorenje IT643SYB induktionshäll är även utrustad med en säkerhetsavstängning, som gör att hällen automatiskt stängs av om den inte används under en viss tid. Detta bidrar till ökad säkerhet och energieffektivitet.

    Extra funktioner

    Denna induktionshäll har en boostfunktion, som ger extra kraftfull uppvärmning när du behöver det som mest. Med detta kan du snabbt koka upp vatten eller få en pangstek på bordet på kort tid.För att förhindra oavsiktlig användning av hällen har Gorenje IT643SYB induktionshäll också en barnspärr/låsfunktion. Denna funktion gör att du kan låsa hällen när den inte används, vilket är särskilt praktiskt om du har små barn i hemmet.En annan praktisk funktion hos denna induktionshäll är det inbyggda varmhållningssystemet. Detta gör att maten hålls varm när den är färdiglagad och du kan servera den perfekt tempererad.

    Sammanfattning

    Gorenje IT643SYB induktionshäll är en effektiv och stilren inbyggnadshäll som ger dig gott om plats att laga flera maträtter samtidigt. Med sina praktiska funktioner som timer, boostfunktion, barnspärr/låsfunktion och varmhållningssystem är denna häll ett utmärkt val för alla kök. Ge ditt kök en uppgradering med denna eleganta och funktionella induktionshäll från Gorenje.
    Produkt
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Modellnamn
    Gorenje IT643SYB
    Märke
    Gorenje
    Mått
    Djup
    52.5 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Höjd
    5.4 cm
    Vikt
    8.5 kg
    Design
    Färg
    Svart
    Funktioner
    Barnspärr/Låsfunktion
    Ja
    Boostfunktion
    Ja
    Säkerhetsavstängning
    Ja
    Varmhållningssystem
    Ja
    Timer
    Ja
    Inbyggd fläkt
    Nej
    Specifikationer
    Placering styrning
    Fram
    Antal kokzoner
    4
    Typ av styrning
    Touch
    Inbyggnadshällar
    Induktionshäll
    Strömförsörjning
    Effekt
    7200 W

    16 Produkter från samma kategori: