Induktionshäll

    Samsung induktionshäll med två flexzoner, 7,2 kw nz64r9787gk

    PRODUKTKOD: NZ64R9787GK

    9 740,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Djup: 520 mm
    • Antal kokzoner: 2 st
    • Höjd: 156 mm
    • Funktioner: Barnlås, Timer, Automatisk avstängning, Pausfunktion, Booster

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Samsung induktionshäll med två flexzoner, 7,2 kw nz64r9787gk

    Enkel och bekväm matlagning

    Samsung induktionshäll med två flexzoner, 7,2 kw nz64r9787gk är perfekt för att skapa en effektiv och bekväm matlagningserfarenhet i ditt kök. Med sina smarta funktioner och anpassningsbara zoner kan du laga mat på ett enkelt och bekvämt sätt.

    Funktioner för bekvämlighet

    Denna induktionshäll är utrustad med en rad praktiska funktioner som gör matlagningen ännu enklare. Med barnlås kan du låsa hällen när den inte används för att förhindra oönskad användning. Den inbyggda timern gör det möjligt att ställa in matlagningsintervall för att säkerställa perfekt resultat varje gång. Med automatisk avstängning kommer hällen att stängas av automatiskt när matlagningen är klar. Pausfunktionen ger dig möjlighet att temporärt stänga av hällen utan att förlora inställda parametrar. Dessutom kan du använda boostern för att snabbt uppnå högre värme när det behövs.

    Flexibla zoner

    Induktionshällen har två flexibla zoner som ger dig möjlighet att laga mat i olika storlekar på en och samma gång. Du kan enkelt anpassa zonstorleken efter dina behov genom att dra upp eller ner kokkärlet. Detta gör att du kan använda både små och stora kokkärl samtidigt och laga mat på ett effektivt sätt.

    Anslutningseffekt och kompatibilitet

    Med en anslutningseffekt på 7200 W kan du vara säker på att induktionshällen har tillräckligt med kraft för att snabbt värma upp maten. Dessutom är hällen kompatibel med en kontrollapp, vilket ger dig möjlighet att styra och övervaka matlagningen direkt från din telefon eller surfplatta.

    Perfekt för 60 cm breda kök

    Denna Samsung induktionshäll är perfekt för 60 cm breda kök och har en djup på 520 mm och en höjd på 156 mm. Dess relativt lätta vikt på 14,2 kg gör den enkel att installera och hantera.

    Sammanfattningsvis erbjuder Samsung induktionshäll med två flexzoner, 7,2 kw nz64r9787gk en enklare och bekvämare matlagningserfarenhet. Med sina praktiska funktioner och flexibla zoner är det en perfekt tillsats till ditt kök.

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Höjd
    156 mm
    Vikt
    14,2 kg
    Djup
    520 mm
    Specifikationer
    Smarta funktioner
    Kompatibel med kontrollapp
    Antal kokzoner
    2 st
    Hälltyp
    Induktion
    Funktioner
    Barnlås, Timer, Automatisk avstängning, Pausfunktion, Booster
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    7200 W

    16 Produkter från samma kategori: