"

    Induktionshäll

    Induktionshäll Samsung NZ64B6058GK med vred

    PRODUKTKOD: NZ64B6058GK/U2

    10 933,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Färg: Svart
    • Hälltyp: keramiskt glas
    • Varumärke: Samsung
    • Tillverkare: NZ64B6058GK/U2

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Induktionshäll från Samsung

    Modell: NZ64B6058GK

    Flex Zone Plus - kombinerad zon

    Styrning med magnetisk ratt

    Auto Connectivity - koppling till Samsung-fläkt

    Slim Fit - tunnare häll

    Pausfunktion / Warm Hold-funktion

    Wi-Fi-anslutning

    Färg: Svart glas

    Ännu större matlagningsflexibilitet

    Den kombinerade Flex Zone Plus ger dig möjlighet att laga en mängd olika rätter samtidigt. Den breda zonen har ovala induktionsrullar som ger flexibilitet att använda olika typer av kärl, inklusive stora och långa. Den kan även upptäcka antal, storlek och form på dina kärl.

    Fjärrövervakning med Wi-Fi-anslutning

    Njut av extra bekvämlighet med Wi-Fi-anslutning. Du kan övervaka din kokplatta var som helst och när som helst med SmartThings-appen. Du kan kontrollera om zonerna är på när du inte är hemma och ställa in timern eller få aviseringar om matlagningen.

    Mer glädje i matlagningen med SmartThings Cooking

    SmartThings Cooking gör matlagningen ännu trevligare. Den förstår dina behov och erbjuder personliga recept, veckomenyer och hjälper dig att skapa inköpslistor. Den låter dig också övervaka inställningarna på din kokplatta.

    Gemensam styrning med Auto Connectivity

    Du kan enkelt koppla samman din köksfläkt med kokplattan för ökad bekvämlighet. Auto Connectivity kopplar trådlöst samman båda enheterna, så att fläkten startar automatiskt när du använder kokplattan.

    Mindre betyder mer med Slim Fit

    Den tunnare designen på induktionshällen ger dig extra utrymme i köket och möjlighet att montera den i köksbänkar med olika tjocklekar, inklusive 10 mm. Det ger också möjlighet att ha större lådor för förvaring under plattan, och det blir enklare och billigare att montera hällen och ugnen under plattan.

    Precis kontroll och enkel rengöring med magnetisk ratt

    Den magnetiska ratten ger dig enkel och exakt kontroll över effektnivåerna på varje zon. Du kan enkelt ta bort ratten för rengöring, och det gör det lätt att hålla kokplattan ren.

    Användarsäkerhet

    Samsungs induktionshäll värms endast under de kastruller som är inställda på den, vilket minimerar risken för brännskador. Aktivera säkerhetslåset genom att hålla ned lämplig ikon i 3 sekunder för att låsa plattan. Det ger trygghet för att barn inte oavsiktligt startar den. Dessutom stängs zonen av om inställningen inte ändras under en längre tid eller om det uppstår en felaktighet som överhettning.

    Omedelbar effektnedgång med ett tryck

    Pausfunktionen ökar bekvämligheten och säkerheten i köket. Ett enda tryck minskar effekten på alla kokzoner. Ett andra tryck återställer inställningarna. Dina tillagade rätter förblir varma och redo att serveras.

    Warm Hold-programmet

    Warm Hold håller dina rätter vid rätt temperatur, både uppvärmda och nylagade. Den låga effektnivån ger den perfekta temperaturen så att din mat alltid är redo att serveras.

    Mått

    Höjden på kokplattan är cirka 44 mm, exklusive den 4 mm tjocka keramiska glasytan.

    Priskampanj! Helt ny produkt i originalförpackning.

    Produkt
    Modellnamn
    NZ64B6058GK/U2
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Tillverkare
    NZ64B6058GK/U2
    Varumärke
    Samsung
    Hälltyp
    keramiskt glas

    16 Produkter från samma kategori: