"

    Induktionshäll

    Induktionshäll Samsung NZ84C6057FK 80cm. 4-zoner Dual Ring + FlexZonePlus

    PRODUKTKOD: NZ84C6057FK/U2

    13 809,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 80 cm
    • Färg: Svart
    • Hälltyp: glas
    • Varumärke: Samsung

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    Induktionshäll SlimFitz med Flex Zone Plus-område från Samsung

    Modell: NZ84C6057FK

    Slider-styrning för varje fält

    Färg: Svart glas

    Mått (BxHxD): 800 x 48 x 520 mm

    Ännu större matlagningsflexibilitet

    Flex Zone Plus

    Mer variation i rätterna samtidigt. Flex Zone Plus är ett brett, öppet område med tätare placerade ovalformade induktionsrullar. Den ger flexibilitet att använda olika typer av kärl, inklusive stora och långa, och upptäcker deras antal, storlek och form.

    Flexibilitet och prestanda

    Dual Ring

    Den runda Dual Ring-zonen är två koncentriska ringar som kan kombineras till en stor zon för kärl med en diameter upp till 28 cm. Det ger större flexibilitet eftersom du kan laga mat på låg värme eller tillaga olika rätter som paella eller pannkakor med grytor och stekpannor av olika storlekar. Plattan är också mer effektiv eftersom den automatiskt anpassar storleken på ringen efter kärlens storlek, vilket gör att allt kokar jämnt och med minimal energiförbrukning.

    Gemensam styrning

    Auto Connectivity

    Tidsbesparing genom att koppla spisen och induktionshällen. Auto Connectivity-funktionen gör det möjligt att styra kåpan med Smart Things-appen efter att den har kopplats ihop med hällen, och den startar automatiskt kåpan när hällen är påslagen. Det ger högsta bekvämlighet vid matlagning.

    Fjärrövervakning Wi-Fi-anslutning

    Njut av extra bekvämlighet och sinnesfrid med Wi-Fi-anslutning. Möjlighet att övervaka spisen på distans var som helst och när som helst med SmartThings-appen. Detta gör att användaren kan spara tid eftersom funktionen låter dem ställa in timern på distans och få realtidsmeddelanden om dess status och framsteg i matlagningen.

    Mer glädje i matlagningen

    SmartThings Cooking

    Med SmartThings Cooking blir matlagningen ännu roligare och hjälper dig att spara värdefull tid! Genom denna funktion anpassar appen sig till användarens kostpreferenser, rekommenderar personliga recept, skapar en veckomeny och underlättar skapandet av inköpslistor.

    Mindre betyder mer

    Slim Fit

    Tunna induktionsplattan ger extra utrymme i köket. Den smala formen på plattan passar på köksbänkar med olika tjocklekar - även upp till 10 mm. Det innebär också att du kan få mer utrymme, till exempel för en större låda för förvaring under plattan.

    MÅTT

    Helt ny vara i originalförpackning

    Produkt
    Modellnamn
    NZ 84C6057FK
    Mått
    Bredd
    80 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Hälltyp
    glas
    Tillverkare
    NZ 84C6057FK
    Varumärke
    Samsung

    16 Produkter från samma kategori: