"

    Induktionshäll

    Induktionshäll Samsung NZ64B5046FK FlexZone + AutoConnectivity + Wi-Fi

    PRODUKTKOD: NZ64B5046FK/U2

    7 702,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 59 cm
    • Färg: Svart
    • Hälltyp: glas
    • Varumärke: Samsung

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Helt ny vara i originalförpackning

    Induktionshäll från Samsung

    Märke: Samsung

    Modell: NZ64B5046FK

    Möjlighet till infällbar installation i köksbänken

    Slim Fit - tunnare häll

    Sammanfogad Flex Zone - flexibel värmeyta

    Slider-styrning med pekskärm

    Wi-Fi-anslutning

    Auto Connectivity - kommunikation med Samsung-fläkt

    Färg: Svart glas

    Flexibel värmeyta

    Med Flex Zone kan du laga olika rätter samtidigt. Den breda, öppna rektangulära ytan ger dig större flexibilitet. Zonen är tillräckligt stor för att rymma olika storlekar och former av kärl, inklusive stora eller långa kärl.

    Fjärrövervakning

    Med Wi-Fi-anslutningen kan du njuta av extra bekvämlighet genom att övervaka spisen var som helst och när som helst med hjälp av SmartThings-appen. Du kan kontrollera om zonerna är påslagna när du inte är hemma och även ställa in timer och få aviseringar.

    Mer matlagningssglädje med SmartThings Cooking

    SmartThings Cooking gör matlagningen ännu trevligare. Genom att förstå dina behov ger den personliga recept, måltidsplaner och möjlighet att skapa inköpslistor. Den låter dig också kontrollera inställningarna för din spis.

    Gemensam styrning med Auto Connectivity

    Det är mycket bekvämare att kunna koppla fläkten till spisen. Auto Connectivity-funktionen trådlöst kopplar båda enheterna, vilket gör att fläkten startar automatiskt när du använder spisen.

    Mindre betyder mer med Slim Fit

    Den tunnare konstruktionen av induktionshällen ger extra utrymme i köket. Hällens konstruktion har minskat från 52 till 44 mm, vilket gör att den kan monteras i bänkskivor med olika tjocklek, även så tunna som 10 mm. Det innebär också att det finns mer utrymme, till exempel för en större låda för förvaring under hällen, och installationen av hällen och ugnen under hällen blir enklare och billigare.

    Användningssäkerhet

    Samsungs induktionshäll värms endast under kärl som är placerade på den, vilket minimerar risken för brännskador. Aktivering av säkerhetslåset genom att trycka på rätt ikon i 3 sekunder garanterar att hällen låses. Det ger användaren säkerhet och förhindrar att barn oavsiktligt startar den. Dessutom, om inställningen för en värmeyta inte ändras på länge, kommer den att stängas av automatiskt. Om det uppstår en felaktig drift, som överhettning, kommer enheten också att stänga av sig själv.

    Smidig och intuitiv temperaturreglering

    Slider-styrningen med pekskärm möjliggör snabb och precis temperaturkontroll vid matlagning. Det räcker med att dra fingret längs reglaget för att omedelbart aktivera eller ändra effektnivån för varje zon. Slidern är betydligt längre än standard för ännu mer exakta inställningar.

    Snabb minskning av effekten med en enkel beröring

    Pausfunktionen ökar bekvämligheten och säkerheten i köket. En enkel beröring minskar effekten på alla värmeytor. Tryck igen för att återgå till ursprungliga inställningar. Dina tillagade rätter förblir varma och redo att serveras.

    Warm Keep-funktion

    Warm Keep-programmet behåller den perfekta temperaturen för både uppvärmda och nylagade rätter. Den låga effektnivån ger rätt temperatur så att rätten alltid är redo att serveras.

    Mått*

    Induktionshöjd är cirka 44 mm, exklusive 4 mm tjockt keramiskt glas.

    Mått på den helt nya varan i originalförpackningen

    Produkt
    Modellnamn
    NZ64B5046FK
    Mått
    Bredd
    59 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Hälltyp
    glas
    Tillverkare
    NZ64B5046FK/U2
    Varumärke
    Samsung

    16 Produkter från samma kategori: