Induktionshäll

    TEKA IRC 9430 KS Induktionshäll 95 cm

    PRODUKTKOD: IRC 9430 KS

    18 294,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Antal kokzoner: 4
    • Färg: Svart
    • Effekt: 7400 W
    • Breddstandard: 90 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: TEKA IRC 9430 KS Induktionshäll 95 cm

    TEKA IRC 9430 KS Induktionshäll är en imponerande inbyggnadshäll som kommer att ta ditt matlagningssäsong till nästa nivå. Med sin slående svarta färg och moderna design kommer denna induktionshäll att förvandla ditt kök till en elegant och funktionell arbetsyta. Med sina imponerande funktioner och robusta konstruktion är TEKA IRC 9430 KS det perfekta valet för köksentusiasten.

    Effekt och prestanda

    TEKA IRC 9430 KS Induktionshäll har en imponerande effekt på 7400 W, vilket ger snabb och effektiv uppvärmning för dina matlagningsbehov. Med sin avancerade induktionsteknik kan denna häll ge en jämn och precis värmefördelning över hela ytan, vilket resulterar i snabbare beredningstider och bättre resultat.

    Antal kokzoner

    TEKA IRC 9430 KS har 4 kokzoner, vilket ger tillräckligt med utrymme för att laga flera rätter samtidigt. Varje zon kan enkelt justeras individuellt för att passa olika matlagningsbehov och ger dig optimal kontroll över värmen.

    Breddstandard

    TEKA IRC 9430 KS Induktionshäll har ett standardmått på 90 cm i bredd, vilket gör den till en perfekt passform för de flesta kök. Dess kompakta och eleganta design gör att den smälter väl in i köksinredningen och ger en elegant och modern touch.

    Styrningsplacering

    Styrningen för TEKA IRC 9430 KS är placerad framtill på hällen, vilket ger enkel åtkomst och bekväm användning. Med intuitiva kontroller och tydlig display blir det enkelt att ställa in önskad temperatur och hålla koll på matlagningsprocessen.

    TEKA IRC 9430 KS Induktionshäll är det ultimata valet för köksentusiasten som letar efter kvalitet och prestanda. Med sin imponerande effekt, flera kokzoner och elegant design kommer denna häll att ta din matlagning till nya höjder. Gör ditt kök komplett med TEKA IRC 9430 KS Induktionshäll och njut av professionell kvalitet och stil i ditt eget hem.

    Produkt
    Märke
    Teka
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Modellnamn
    Teka IRC9430KS
    Mått
    Breddstandard
    90 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4
    Placering styrning
    Fram
    Inbyggnadshällar
    Induktionshäll
    Strömförsörjning
    Effekt
    7400 W

    16 Produkter från samma kategori: