• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 340-if

PRODUKTKOD: 517238

2 818,00 kr

Spara 15%

2 395,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 380 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Introduktion till Blanco zerox 340-if

Blanco zerox 340-if är en modern och stilren rostfri diskbänk av hög kvalitet. Med en bredd på 380 mm är den idealisk för små kök eller för att komplettera en annan diskbänk.

Funktioner

Rostfri

Blanco zerox 340-if är tillverkad av slitstarkt rostfritt stål, vilket ger en hållbar och tålig yta. Den rostfria ytan är också enkel att rengöra och hålla ren, vilket gör diskbänken praktisk och underhållsfri.

Material

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger den en robust konstruktion som kan hantera daglig användning och slitage. Stålets tålighet gör även att diskbänken är motståndskraftig mot fläckar och repor.

Tillgängliga färger

Blanco zerox 340-if finns tillgänglig i flera olika färger, inklusive krom, blank och rostfri. Detta ger dig möjlighet att välja den färg som bäst kompletterar ditt köks övriga inredning och stil.

Antal hoar

Diskbänken har en ensam ho, vilket gör den perfekt för mindre kök där utrymmet är begränsat. Ho:en har tillräckligt med djup för att kunna rymma stora kastruller och grytor.

Montering

Blanco zerox 340-if kan monteras antingen nedfälld eller infälld, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa diskbänken till din köksinredning och design. Du kan välja den monteringsmetod som passar dig bäst.

Förborrat hål för blandare

Diskbänken kommer inte med ett förborrat hål för blandaren, vilket ger dig friheten att placera blandaren precis där du vill ha den. Detta gör det möjligt att anpassa din diskbänk efter dina specifika behov och preferenser.

Sammanfattningsvis är Blanco zerox 340-if en elegant och funktionell diskbänk som erbjuder enkel rengöring, tålig konstruktion och flexibel montering. Den är perfekt för mindre kök eller som ett komplement till en annan diskbänk.

Mått
Bredd
380 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: