• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 400-if/a steelart

PRODUKTKOD: 515642

4 874,00 kr

Spara 15%

4 142,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco claron 400-if/a steelart - För en stilren och rostfri köksupplevelse

Om du letar efter en köksvask som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet, så är Blanco claron 400-if/a steelart det perfekta valet. Tillverkad i rostfritt stål, ger denna vask din köksmiljö en modern och elegant touch.

Robust och hållbar konstruktion

Blanco claron 400-if/a steelart är tillverkad i högkvalitativt stål, vilket ger en robust och hållbar konstruktion. Detta material är motståndskraftigt mot repor, fläckar och korrosion, vilket gör den idealisk för att hantera de tuffaste köksuppgifterna och för att hålla sig i perfekt skick under lång tid.

Stilren design och finish

Med sin krom/blanka/rostfria yta eller satinfinish ger Blanco claron 400-if/a steelart en sofistikerad och stilren estetik till ditt kök. Oavsett om du har en modern eller klassisk inredningsstil kommer denna vask definitivt att komplettera och förhöja utseendet på din köksmiljö.

Enhoarig design

Blanco claron 400-if/a steelart har en enhoarig design, vilket betyder att den har en enda ho. Detta ger enkelt och smidigt arbetsutrymme för rengöring och diskning.

Flexibel monteringsalternativ

Du kan välja att montera Blanco claron 400-if/a steelart både nedfälld/infälld samt planmonterad/planlimmad, vilket ger dig flexibla alternativ för att anpassa vasken efter dina köksbehov och designpreferenser.

Enkel installation med förborrat hål för blandare

Blanco claron 400-if/a steelart kommer med ett förborrat hål för blandare, vilket gör installationen enkel och problemfri. Du kan enkelt ansluta din favoritblandare och få en komplett och funktionell köksvasklösning.

Sammanfattningsvis är Blanco claron 400-if/a steelart den perfekta köksvasken för dig som söker en stilren, rostfri och hållbar lösning. Med sin robusta konstruktion, stilrena design och flexibla monteringsalternativ kommer den definitivt att bli ett praktiskt och estetiskt tilltalande tillskott till ditt kök.

Specifikationer
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål

16 Produkter från samma kategori: