Vattenkokare

    Kitchenaid - icke-elektrisk vattenkokare röd kten20sber

    PRODUKTKOD: KTEN20SBER

    1 641,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vattenkokare
    • Kapacitet: 1.9 L
    • Typ av vattenkokare: Spiskittel

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    KitchenAid - Icke-elektrisk vattenkokare

    Den röda KitchenAid icke-elektriska vattenkokaren är en stilfull och praktisk lösning för att snabbt koka vatten på spisen. Med en kapacitet på 1,9 liter är den perfekt för att tillgodose dina vattenkokningsbehov.

    Kapacitet

    Med en kapacitet på 1,9 liter har denna vattenkokare tillräckligt med utrymme för att snabbt koka vatten till exempelvis te, kaffe eller soppor. Den är idealisk för både hemmabruk och när du bjuder på middagar eller fest.

    Kvalitetsmärke

    KitchenAid är ett erkänt varumärke för högkvalitativa hushållsprodukter. Denna vattenkokare är inget undantag och kommer med samma pålitlighet och hållbarhet som du förväntar dig från denna välrenommerade tillverkare.

    Design

    Röd KitchenAid icke-elektrisk vattenkokare är inte bara funktionell, den är även otroligt snygg. Med sin eleganta och klassiska design kommer den att bli en vacker och färgstark tillskott till ditt kök.

    Praktisk användning

    Denna vattenkokare är enkel att använda och rengöra. Den är utrustad med en bekväm upphällningspip och ett handtag som inte blir varmt för att säkerställa enkel och säker hantering. Dessutom är den lätt att diska för att underlätta underhållet.

    I slutändan är KitchenAid icke-elektrisk vattenkokare ett utmärkt verktyg för att snabbt och effektivt koka vatten på spisen. Med sin generösa kapacitet, höga kvalitet och vackra design kommer den säkerligen att bli en favorit i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    KitchenAid KTEN20SBST
    Märke
    KitchenAid
    Specifikationer
    Kapacitet
    1.9 L
    Typ av vattenkokare
    Spiskittel

    16 Produkter från samma kategori: