Vattenkokare

    Morphy richards - evoke jug special edition vattenkokare, borstat stål

    PRODUKTKOD: 104406

    867,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vattenkokare
    • Kapacitet: 1.5 L
    • Egenskaper: 360° kontaktplatta, Antikalkfilter, Automatisk avstängning, Dolt värmeelement, Indikatorlampa, Sladdlös, Torrkokningsskydd, Vattenmätare
    • Färg: Rostfritt stål, Röd, Silver
    • Bredd: 23.0 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Morphy Richards Evoke Jug Special Edition Vattenkokare

    En elegant och praktisk vattenkokare med borstat stål finish

    Vår Morphy Richards Evoke Jug Special Edition Vattenkokare är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med dess polerade borstat stål finish kommer den att bli en lyxig och modern tillägg till ditt kök.

    Utmärkande egenskaper:

    360° kontaktplatta: Med den praktiska 360° kontaktplattan kan du enkelt använda vattenkokaren från vilken vinkel som helst. Det gör det enkelt att placera tillbaka vattenkokaren på sin bas.

    Antikalkfilter: Vår vattenkokare är utrustad med ett antikalkfilter som hjälper till att avlägsna eventuella kalkavlagringar från vattnet. Detta resulterar i rent och friskt vatten varje gång du använder den.

    Automatisk avstängning: För din säkerhet är vattenkokaren utrustad med en automatisk avstängningsfunktion. Vattenkokaren stängs av automatiskt när vattnet har kokat upp eller om den upptäcker att den inte har tillräckligt med vatten.

    Dolt värmeelement: Vår vattenkokare har en dolt värmeelement, vilket gör den enkel att rengöra och förhindrar att smuts samlas under uppvärmningsprocessen. Du kan vara säker på att du alltid får rent och fräscht vatten.

    Indikatorlampa: Med den praktiska indikatorlampan kan du enkelt se när vattenkokaren är påslagen och när vattnet har kokat upp. Detta gör det enkelt att veta när vattnet är klart att använda.

    Sladdlös: Vår vattenkokare är sladdlös, vilket gör den enkel att använda och förvara. Du behöver inte oroa dig för klumpiga sladdar som ligger runt i ditt kök.

    Torrkokningsskydd: Vattenkokaren är utrustad med en torrkokningsskyddsfunktion som stänger av vattenkokaren om den blir överhettad eller om den upptäcker att den inte har tillräckligt med vatten. Detta ger dig extra säkerhet och lugn när du använder den.

    Vattenmätare: Vår vattenkokare har en tydlig vattenmätare som visar exakt mängd vatten som är kvar i behållaren. Du kan enkelt se när det är dags att fylla på vatten igen.

    Kort sagt är vår Morphy Richards Evoke Jug Special Edition Vattenkokare den perfekta kombinationen av stil, användarvänlighet och säkerhet. Du kommer att älska att använda den och visa upp den i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Morphy Richards Evoke
    Märke
    Morphy Richards
    Mått
    Bredd
    23.0 cm
    Höjd
    25.0 cm
    Vikt
    1.09 kg
    Djup
    17.0 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål, Röd, Silver
    Specifikationer
    Kapacitet
    1.5 L
    Typ av vattenkokare
    Elektrisk vattenkokare
    Egenskaper
    360° kontaktplatta, Antikalkfilter, Automatisk avstängning, Dolt värmeelement, Indikatorlampa, Sladdlös, Torrkokningsskydd, Vattenmätare
    Strömförsörjning
    Effekt
    2200 W

    16 Produkter från samma kategori: