Vattenkokare

    Ny! smeg - minikittel 0,8 liter - pastellblå - klf05pbeu

    PRODUKTKOD: KLF05PBEU

    1 833,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vattenkokare
    • Kapacitet: 0,8 liter
    • Material: Rostfritt stål
    • Färg: Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Bredd: 200 mm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Produktbeskrivning:

    Ny! smeg - minikittel 0,8 liter - pastellblå - klf05pbeu

    Denna SMeg minikittel är den perfekta lösningen för att snabbt och enkelt koka upp vatten för en kopp te eller kaffe. Med sin vackra pastellblåa färg blir den en snygg och stilfull detalj i ditt kök.

    Färgalternativ:

    Denna minikittel finns i flera olika färger, inklusive vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, grön, creme, blå, beige och röd. Du kan välja den färg som passar bäst in i ditt köksinredning.

    Kompakt design:

    Med en bredd på endast 200 mm, en djup på 152 mm och en höjd på 200 mm är denna minikittel perfekt för mindre kök eller för att ta med på resan. Dess kompakta design gör den enkel att förvara och transportera.

    Hög effekt:

    Med en effekt på 1400 W kan den här minikitteln snabbt koka upp vatten, vilket sparar tid och energi. Du kommer att ha ditt varma drycker redo på nolltid.

    Hög kvalitet:

    Tillverkad i rostfritt stål, är denna minikittel robust och hållbar. Den kommer att vara en pålitlig och långvarig köksapparat i många år framöver.

    Sladdlös kanna:

    En av de fantastiska funktionerna hos denna minikittel är att kannan är sladdlös och separerad från basplattan. Det gör det enkelt att hälla upp vatten och servera utan att behöva oroa dig för att sladden ska vara i vägen.

    Rymmer 0,8 liter:

    Med sin kapacitet på 0,8 liter rymmer denna minikittel tillräckligt med vatten för att brygga flera koppar te eller kaffe. Du kan njuta av dina varma drycker utan att behöva fylla på vatten varje gång.

    Lätt och bärbar:

    Med en vikt på endast 1 kg är denna minikittel lätt och enkel att bära med dig. Du kan ta den med dig på resor eller använda den var som helst i ditt hem.

    Ge ditt kök en touch av färg och funktionalitet med denna SMeg minikittel. Den är praktisk, stilfull och kommer att ge dig färdiga varma drycker på nolltid.

    Mått
    Djup
    152 mm
    Höjd
    200 mm
    Vikt
    1 kg
    Bredd
    200 mm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Sladdlös kanna (separat basplatta)
    Ja
    Material
    Rostfritt stål
    Kapacitet
    0,8 liter
    Strömförsörjning
    Effekt
    1400 W

    16 Produkter från samma kategori: