Vattenkokare

    Wmf el - kitchenminis - elektrisk vattenkokare 0,8l silver

    PRODUKTKOD: 413140011

    1 121,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vattenkokare
    • Kapacitet: 0.8 L
    • Egenskaper: Sladdlös
    • Färg: Svart
    • Bredd: 11.8 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: WMF EL - Kitchenminis - Elektrisk Vattenkokare 0,8L Silver

    WMF EL - Kitchenminis - Elektrisk Vattenkokare 0,8L Silver är en stilren och praktisk vattenkokare med en kapacitet på 0,8 liter. Den är designad av WMF, ett välkänt och pålitligt märke inom köksprodukter.

    Funktioner

    Med en effekt på 1800 W kan WMF EL - Kitchenminis snabbt och effektivt koka upp vatten. Den har en sladdlös design som gör den enkel att använda och flytta runt i köket. Dess kompakta storlek, med måtten 11,8 cm i bredd, 18,5 cm i djup och 20,7 cm i höjd, gör den också lätt att förvara när den inte används.

    WMF EL - Kitchenminis har en snygg silverfärg som ger den en modern och elegant look. Den väger endast 1,1 kg vilket gör den lätt att hantera och bära. Vattenkokaren har också en kapacitet på 0,8 liter, vilket är perfekt för mindre mängder varmt vatten, till exempel för att göra te eller snabbt laga en kopp kaffe.

    Hög kvalitet

    WMF EL - Kitchenminis är tillverkad av högkvalitativt material som är hållbart och lätt att rengöra. Dess design och konstruktion garanterar också att vattnet kokas snabbt och jämnt för bästa resultat. Det rostfria stålet bidrar till att förlänga livslängden på vattenkokaren och ger en snygg och professionell finish.

    Sammanfattningsvis är WMF EL - Kitchenminis - Elektrisk Vattenkokare 0,8L Silver en praktisk och stilren vattenkokare med hög prestanda. Dess kompakta storlek gör den lämplig för små kök eller för resor. Med dess effektiva uppvärmningstid och pålitliga funktioner kan du enkelt och snabbt få varmt vatten för dina behov. Investera i denna pålitliga och elegant designade vattenkokare för att göra ditt köksupplevelse ännu bättre!

    Produkt
    Modellnamn
    WMF Coup
    Märke
    WMF
    Mått
    Bredd
    11.8 cm
    Höjd
    20.7 cm
    Vikt
    1.1 kg
    Djup
    18.5 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Kapacitet
    0.8 L
    Typ av vattenkokare
    Elektrisk vattenkokare
    Egenskaper
    Sladdlös
    Strömförsörjning
    Effekt
    1800 W

    16 Produkter från samma kategori: