Vattenkokare

    Wmf el - stelio - elektrisk vattenkokare 1,2l silver

    PRODUKTKOD: 413010012

    963,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vattenkokare
    • Kapacitet: 1.2 L
    • Egenskaper: Sladdlös
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Effekt: 2400 W

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    WMF Stelio - Elektrisk Vattenkokare 1.2L

    WMF Stelio 1.2L är en stilren och praktisk elektrisk vattenkokare som kommer att bli en oumbärlig del av ditt kök. Med en effekt på 2400W kan den snabbt och enkelt koka upp vatten till dina favoritdrycker och rätter.

    Denna vattenkokare har en kapacitet på 1.2 liter, vilket gör att du kan koka upp till 6 koppar vatten åt gången. Perfekt vid familjefrukosten eller när du har gäster på besök.

    WMF Stelio 1.2L kommer i en elegant silverfärg som kommer att passa perfekt in i de flesta köksinredningar. Om du föredrar en annan färg finns det även alternativ som vit, svart, rostfritt stål, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd att välja mellan.

    En av de bästa funktionerna med denna vattenkokare är dess sladdlösa design. Det innebär att du enkelt kan bära med dig vattenkokaren till ditt matsalsbord eller ute på altanen utan att sladdarna blir i vägen. Den har också en roterbar 360-graders bas, vilket gör att du kan sätta den på plats från vilken vinkel som helst.

    WMF Stelio 1.2L är tillverkad av högkvalitativt material och har en stilren och modern design. Den har en praktisk mätmarkering på sidan för att enkelt kunna mäta upp rätt mängd vatten. Vattenkokaren är också utrustad med en automatisk avstängningsfunktion och torrkokningsskydd för att garantera din säkerhet.

    Med WMF Stelio 1.2L elektriska vattenkokare får du inte bara en pålitlig och effektiv produkt, utan även ett stilrent och praktiskt tillskott till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    WMF Stelio 1.2L
    Märke
    WMF
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Egenskaper
    Sladdlös
    Kapacitet
    1.2 L
    Typ av vattenkokare
    Elektrisk vattenkokare
    Strömförsörjning
    Effekt
    2400 W

    16 Produkter från samma kategori: