Vattenkokare

    Wmf el - elektrisk vattenkokare 1.6 l, skyline

    PRODUKTKOD: 413050021

    1 233,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vattenkokare
    • Kapacitet: 1.6 L
    • Egenskaper: Sladdlös
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Effekt: 3000 W

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: WMF el - elektrisk vattenkokare 1.6 L, Skyline

    Denna WMF el - elektriska vattenkokare 1.6 L i Skyline-modellen är en praktisk och stilren lösning för att snabbt och enkelt koka vatten. Med en effekt på 3000 W kan denna vattenkokare snabbt värma upp vatten till önskad temperatur.

    Design och färgval

    Vattenkokaren finns i ett brett utbud av färger för att passa din personliga stil och kökets inredning. Färgalternativen inkluderar vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Välj den färg som bäst kompletterar ditt kök och din smak.

    Kapacitet och effekt

    Denna vattenkokare har en kapacitet på 1.6 L, vilket gör den idealisk för att tillaga enkla måltider, brygga te eller kaffe och andra tillagningsbehov som kräver uppvärmt vatten. Med en effekt på 3000 W kan vattenkokaren snabbt koka upp vatten, vilket sparar tid och energi.

    Funktioner och användarvänlighet

    WMF Skyline vattenkokare är sladdlös och utformad för enkel användning och hantering. Den har en praktisk och lättanvänd knapp för att enkelt starta och stoppa kokningsprocessen. Dessutom är den utrustad med en automatisk avstängningsfunktion, som gör att kokaren automatiskt stängs av när vattnet har kokat upp.

    Den elektriska vattenkokaren från WMF är tillverkad av högkvalitativa material och har en elegant och hållbar design. Den är även enkel att rengöra och underhålla, vilket gör den till en praktisk och pålitlig köksapparat att ha hemma.

    Med WMF el - elektrisk vattenkokare 1.6 L, Skyline, får du en pålitlig och effektiv lösning för att snabbt koka vatten till olika ändamål. Med dess stilrena design och användarvänliga funktioner är denna vattenkokare ett utmärkt val för att göra din vardag enklare och bekvämare.

    Produkt
    Märke
    WMF
    Modellnamn
    WMF Skyline
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Typ av vattenkokare
    Elektrisk vattenkokare
    Kapacitet
    1.6 L
    Egenskaper
    Sladdlös
    Strömförsörjning
    Effekt
    3000 W

    16 Produkter från samma kategori: