Vattenkokare

    Vip-erbjudande - smeg - elektrisk vattenkokare, klf03chmeu, champagne

    PRODUKTKOD: KLF03CHMEU

    2 765,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vattenkokare
    • Kapacitet: 1,7 liter
    • Material: Rostfritt stål
    • Bredd: 223 mm
    • Djup: 170 mm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Vip-erbjudande - smeg - elektrisk vattenkokare, klf03chmeu, champagne

    Den elektriska vattenkokaren från Smeg är både en stilfull och praktiskt tillägg till ditt kök. Med sin vackra champagnefärgade rostfria ståldesign kommer den att lysa upp din bänkskiva. Dess kompakta storlek (223 mm bred, 170 mm djup och 246 mm hög) gör den enkel att placera var som helst.

    Funktioner

    En av de viktigaste funktionerna i denna vattenkokare är dess torrkokningsskydd. Detta gör att du kan använda den medan du har fullständig trygghet att den kommer att stängas av automatiskt om vattnet tar slut. Du behöver inte oroa dig för att skada din vattenkokare eller orsaka eventuella farliga situationer.

    En annan användbar funktion är den inbyggda signallampan, som talar om för dig när vattnet når kokpunkten. Detta gör det enkelt att veta när vattnet är klart att användas, och du kan undvika att låta det koka över.

    Effekt och kapacitet

    Den här vattenkokaren har en imponerande effekt på 2400 W, vilket gör att den kan koka upp vatten snabbt och effektivt. Du kan snabbt få ditt te, kaffe eller andra varma drycker redo på nolltid.

    Med en kapacitet på 1,7 liter kan den här vattenkokaren tillgodose behoven hos hela familjen eller om du har gäster över. Du behöver inte oroa dig för att behöva fylla på den varje gång du vill ha en kopp varmt vatten.

    Övriga information

    Den här vattenkokaren är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den en hållbar och robust konstruktion. Du kan vara säker på att den kommer att vara en trogen följeslagare i många år framöver.

    Vattenkokaren är också utrustad med en sladdlös kanna, vilket innebär att du kan ta bort den från basplattan och enkelt hälla vattnet utan att behöva släpa med dig hela enheten. Det är både praktiskt och bekvämt.

    Med en vikt på endast 1,65 kg är denna vattenkokare också lätt att hantera och flytta vid behov. Du kan enkelt förflytta den från köket till matrummet eller varhelst du vill ha varmt vatten.

    I summa är Smegs elektriska vattenkokare ett utmärkt val för alla som letar efter stil, funktionalitet och prestanda. Den kommer att ge dig snabbt och säkert kokande vatten när du behöver det som mest.

    Mått
    Höjd
    246 mm
    Djup
    170 mm
    Bredd
    223 mm
    Vikt
    1,65 kg
    Specifikationer
    Funktioner
    Torrkokningsskydd, Signallampa
    Sladdlös kanna (separat basplatta)
    Ja
    Material
    Rostfritt stål
    Kapacitet
    1,7 liter
    Strömförsörjning
    Effekt
    2400 W

    16 Produkter från samma kategori: