Vattenkokare

    Smeg - minikittel 0,8 liter - pastellgrön - klf05pgeu

    PRODUKTKOD: KLF05PGEU

    1 833,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vattenkokare
    • Kapacitet: 0,8 liter
    • Material: Rostfritt stål
    • Färg: Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Bredd: 200 mm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Smeg - minikittel 0,8 liter - pastellgrön - klf05pgeu

    Smeg minikittel 0,8 liter är den perfekta blendningen av retrostil och modern funktion. Med sin pastellgröna färg blir den en vacker och iögonfallande detalj i ditt kök. Dess kompakta design gör den lätt att placera och den tar inte upp mycket utrymme.

    Funktioner

    Färg: Du kan välja bland olika färger, inklusive vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, grön, creme, blå, beige och röd. Det gör det möjligt för dig att matcha minikitteln med din köksinredning och ge den personlig stil.

    Storlek: Med en bredd på 200 mm, en djup på 152 mm och en höjd på 200 mm är denna minikittel perfekt för att passa in i små kök eller för att ha som extra vattenkokare på skrivbordet eller i sovrummet.

    Effekt: Med en effekt på 1400 W kokar minikitteln ditt vatten snabbt och effektivt. Du behöver inte vänta länge på en perfekt tempererad kopp te eller kaffe.

    Material: Tillverkad av rostfritt stål är minikitteln både hållbar och enkel att rengöra. Den kommer att vara en pålitlig följeslagare i ditt kök under lång tid framöver.

    Sladdlös kanna: Minikitteln är utrustad med en separat basplatta, vilket gör att du kan använda kannan sladdlöst. Du kan lätt ta med dig kannan till bordet eller servera direkt i koppar utan att oroa dig för sladdar eller begränsad räckvidd.

    Kapacitet: Med en kapacitet på 0,8 liter rymmer minikitteln tillräckligt med vatten för att brygga flera koppar te eller kaffe åt gången. Perfekt för att dela med vänner eller familjen.

    Vikt: Med endast 1 kg är minikitteln lätt att hantera och flytta vid behov. Den är bekväm att använda och passar perfekt för både hemma- och kontorsbruk.

    Med Smeg minikittel 0,8 liter i pastellgrön blir vattenkokningen till en rolig och stilfull upplevelse. Njut av ditt varma te eller kaffe på nolltid och ge ditt kök en touch av retrocharm.

    Mått
    Bredd
    200 mm
    Vikt
    1 kg
    Höjd
    200 mm
    Djup
    152 mm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Material
    Rostfritt stål
    Kapacitet
    0,8 liter
    Sladdlös kanna (separat basplatta)
    Ja
    Strömförsörjning
    Effekt
    1400 W

    16 Produkter från samma kategori: