Vattenkokare

    Wmf - vattenkokare med visselpipa 1.5l., omlopp

    PRODUKTKOD: 0651016030

    831,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vattenkokare
    • Kapacitet: 1.5 L
    • Typ av vattenkokare: Spiskittel

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: WMF Orbit 1.5L

    Kapacitet

    WMF Orbit 1.5L är en vattenkokare med en kapacitet på 1.5 liter. Detta gör det perfekt för att snabbt koka upp vatten till te, kaffe, soppor och mycket mer.

    Design och kvalitet

    WMF Orbit 1.5L har en modern och stilren design som passar in i alla kök. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda.

    Visselpipa

    En unik funktion hos WMF Orbit 1.5L är dess visselpipa. När vattnet har kokats visslar den för att ge dig en tydlig signal och påminna dig om att vattnet är klart att användas. Detta är både användbart och charmigt.

    Enkel användning och säkerhet

    WMF Orbit 1.5L är utformad för att vara användarvänlig och säker att använda. Den har en enkel på / av-brytare och ett ergonomiskt handtag för bekväm hantering. Dessutom har den ett automatiskt avstängningssystem för att förhindra överhettning och öka säkerheten.

    En mångsidig vattenkokare

    Utöver att användas för att koka vatten kan WMF Orbit 1.5L också användas för att värma upp mjölk och andra vätskor. Detta gör den till en mångsidig produkt som passar för olika behov och användningsområden i köket.

    Sammanfattningsvis är WMF Orbit 1.5L en pålitlig och attraktiv vattenkokare, utrustad med en funktionell visselpipa för att ge dig en tydlig signal när vattnet har kokats. Med sin enkla användning, säkerhetsfunktioner och mångsidighet kommer denna vattenkokare att bli en oumbärlig del av ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    WMF Orbit 1.5L
    Märke
    WMF
    Specifikationer
    Kapacitet
    1.5 L
    Typ av vattenkokare
    Spiskittel

    16 Produkter från samma kategori: