Underbyggnadsfläktar

    FRANKE Style Pro FSTPRO 908 rostfritt stål

    PRODUKTKOD: 305.0522.797

    11 747,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Luftflöde: 640 m³/h
    • Med motor: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Allmän Produktbeskrivning:

    FRANKE Style Pro FSTPRO 908 i rostfritt stål är en stilfull och effektiv fläkt som kommer hjälpa till att hålla ditt kök rent och fräscht. Med sitt eleganta rostfria stål- och kromdesign kommer den att passa perfekt in i de flesta köksinredningar.

    Färg:

    Den här fläkten kommer i en snygg rostfritt stål- och kromfärg, som ger en modern och sofistikerad touch till ditt kök.

    Justerbar hastighet/motstånd:

    Med FRANKE Style Pro FSTPRO 908 kan du enkelt justera fläktens hastighet enligt dina behov. Med möjlighet att välja mellan olika hastigheter kan du anpassa fläktens effekt efter matlagningens krav och minska risken för matos och ångor som kan sprida sig i köket.

    Luftflöde:

    FRANKE Style Pro FSTPRO 908 har en effektivitet på 640 kubikmeter per timme, vilket garanterar att matos och ångor effektivt avlägsnas från köket. Oavsett om du lagar enkla måltider eller imponerar på middagsgäster, kan du vara säker på att den här fläkten kommer att klara av de mest krävande situationerna.

    Med motor:

    Den här fläkten kommer inte med en inbyggd motor, vilket gör den lämplig för användning med externa motorer. Detta ger dig flexibiliteten att välja den motor som passar dina specifika behov och preferenser. Du kan enkelt koppla fläkten till en kompatibel motor för att uppnå en effektiv och tyst luftcirkulation i ditt kök.

    Sammanfattningsvis är FRANKE Style Pro FSTPRO 908 en stilfull och effektiv fläkt som kommer bli en praktisk och estetisk förbättring av ditt kök. Med sin rostfria stål- och kromdesign, justerbar hastighet, högt luftflöde och flexibilitet att använda med motorer kan du vara säker på att den här fläkten kommer att leverera på alla fronter.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Med motor
    Nej
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej
    Luftflöde
    640 m³/h

    16 Produkter från samma kategori: