Underbyggnadsfläktar

    SIEMENS INBYGGD FLÄKT LJ67BAM60 - FRI FRAKT

    PRODUKTKOD: LJ67BAM60

    11 375,10 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Luftflöde: 749 m³/h
    • Med motor: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Siemens Inbyggd Fläkt LJ67BAM60

    En elegant och effektiv fläkt för ditt kök

    Siemens Inbyggd Fläkt LJ67BAM60 är en högkvalitativ vägghängd fläkt som är perfekt för att hålla ditt kök fritt från matos och ångor. Med sin stilrena och diskreta design passar den perfekt in i alla moderna kök.

    Justerbar hastighet för optimal prestanda

    Denna fläkt har en justerbar hastighet, vilket gör det möjligt att anpassa fläktens prestanda efter behov och för att få den bästa luftflödet i ditt kök. Nu kan du enkelt kontrollera fläktens hastighet för att uppnå en optimal ventilation.

    Effektiv luftflöde för snabb utsugning

    Siemens Inbyggd Fläkt LJ67BAM60 har ett imponerande luftflöde på 749 m³/h, vilket säkerställer effektiv utsugning av matos, ångor och lukter. Du kan vara säker på att den här fläkten kommer att hålla ditt kök friskt och väldoftande.

    Elegant och diskret design

    Fläkten har en stilren och diskret design som inte tar över kökets utseende. Med sin eleganta finish blir den en snygg detalj som passar in i alla typer av köksinredning. Siemens Inbyggd Fläkt LJ67BAM60 ger dig både funktionalitet och stil.

    Lätt att installera och använda

    Installationen av Siemens Inbyggd Fläkt LJ67BAM60 är enkel och smidig. Den kan lätt monteras på väggen i ditt kök utan problem. Fläkten är också enkel att använda, med intuitiva kontroller och enkel knapptryckning för att justera hastigheten.

    Siemens Inbyggd Fläkt LJ67BAM60 är den perfekta lösningen för att hålla ditt kök fräscht och välventilerat. Med sin justerbara hastighet, effektiva luftflöde och eleganta design ger den dig både prestanda och stil. Beställ idag och njut av fri frakt!

    Produkt
    Typ
    Vägghängd
    Specifikationer
    Med motor
    Nej
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej
    Luftflöde
    749 m³/h

    16 Produkter från samma kategori: