Underbyggnadsfläktar

    ELICA LANE B IX/A/72 PRF0178828

    PRODUKTKOD: PRF0178828

    4 804,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Breddstandard: 60 cm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Utdragbar
    • Justerbar hastighet/motstånd: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    ELICA LANE B IX/A/72 PRF0178828

    Denna produkt är en utdragbar kåpa av rostfritt stål/krom designad för att passa perfekt i ditt kök. Med en elegant och modern design kommer den att bli en snygg och funktionell tillskott till ditt köksutrymme.

    Funktioner

    En av de främsta funktionerna hos ELICA LANE B IX/A/72 PRF0178828 är dess utdragbara funktion. Detta gör det möjligt att justera kåpans längd och anpassa den efter dina behov och kökets layout. Du kan enkelt förlänga eller krympa kåpan för att säkerställa maximal luftflöde och ventilation.

    Den justerbara hastigheten/motståndet är en annan viktig funktion hos denna produkt. Med olika hastighetsinställningar kan du enkelt välja den perfekta inställningen för att avlägsna lukter och matos effektivt. Du kan enkelt anpassa motståndet efter matlagningens intensitet för att säkerställa en ren och fräsch atmosfär i ditt kök.

    ELICA LANE B IX/A/72 PRF0178828 är en integrerad kåpa som är utformad för att vara smidig och diskret i ditt kök. Den passar perfekt in i din köksdesign utan att ta upp för mycket utrymme. Med sin rena och sofistikerade design kommer den inte bara att vara funktionell utan också estetiskt tilltalande.

    Specifikationer

    - Färg: Rostfritt stål/krom

    - Breddstandard: 60 cm

    - Med motor: Nej

    ELICA LANE B IX/A/72 PRF0178828 är den perfekta lösningen för dig som letar efter en utdragbar och justerbar kåpa av hög kvalitet. Den kommer att förbättra både funktionaliteten och estetiken i ditt kök. Ge ditt kök en uppgradering med denna pålitliga och eleganta produkt.

    Produkt
    Typ
    Integrerad
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Justerbar hastighet/motstånd
    Ja
    Funktioner
    Utdragbar
    Med motor
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: