Underbyggnadsfläktar

    Elica lane bl mat/a/72 svart huva

    PRODUKTKOD: PRF0165834

    6 120,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Breddstandard: 60 cm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Utdragbar
    • Justerbar hastighet/motstånd: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica Lane BL MAT/A/72 Svart Huva

    Den eleganta och modernt designade Elica Lane BL MAT/A/72 Svarta Huva är det perfekta tillskottet till ditt kök. Med en fantastisk kombination av stil och funktion erbjuder denna huva en mängd olika funktioner för att möta dina behov.

    Färg och Material

    Huvan är tillverkad i rostfritt stål med en snygg svart finish. Den passar perfekt in i moderna kök och ger en sofistikerad touch till inredningen.

    Funktioner

    Huvan har en utdragbar funktion, vilket gör det möjligt att justera storleken efter ditt behov. Oavsett om du behöver större täckning vid matlagning eller vill fälla in den för att spara plats, erbjuder denna huva flexibilitet och funktionalitet.

    En annan praktisk funktion är justerbar hastighet/motstånd. Du kan enkelt välja den önskade fläkthastigheten beroende på dina matlagningssituationer. Detta gör det möjligt att effektivt avlägsna matångor och oönskade lukter från köket.

    Typ och Storlek

    Elica Lane BL MAT/A/72 Svart Huva är av typen integrerad, vilket innebär att den smidigt kan monteras i ditt kök utan att ta upp för mycket plats. Den är standardmässigt 60 cm bred, vilket gör den kompatibel med de flesta köksinredningar.

    Med Motor

    Huven levereras utan motor, vilket innebär att det är enkelt att integrera den med ditt befintliga ventilationssystem. Detta ger dig möjlighet att anpassa din huva efter dina specifika behov och preferenser.

    Sammanfattningsvis kombinerar Elica Lane BL MAT/A/72 Svart Huva stil, funktionalitet och flexibilitet. Med dess utdragbara funktion, justerbara hastighet/motstånd och integrerade design är denna huva det perfekta valet för att förbättra luftkvaliteten och estetiken i ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Integrerad
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Justerbar hastighet/motstånd
    Ja
    Funktioner
    Utdragbar
    Med motor
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: