Underbyggnadsfläktar

    Faber - inca lux ev8 x/bk 52cm under diskhuvud - visningsförsäljning

    PRODUKTKOD: INCA LUX EV8 X/BK 52

    6 120,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Breddstandard: 55cm
    • Bredd: 52.0 cm
    • Djup: 30.0 cm
    • Egenskaper: Belysning, Intensiv hastighet, Tvättbart filter
    • Kapacitet m3/h: 660

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Faber - inca lux ev8 x/bk 52cm under diskhuvud - visningsförsäljning

    Med den eleganta och funktionella Faber - inca lux ev8 x/bk 52cm under diskhuvud får du en stilren lösning för att hålla luften ren och fräsch i ditt kök. Denna underbyggda fläkt är perfekt för dig som vill ha ett diskret och smidigt sätt att avlägsna matos och ånga.

    Färg

    Denna modell kommer i en stilren och modern svart färg, vilket ger den en tidlös och elegant look som passar perfekt i de flesta köksinredningar. Den svarta färgen ger ett snyggt och stilrent utseende.

    Mått och vikt

    Med en bredd på 52.0 cm och en djup på 30.0 cm är denna Faber - inca lux ev8 x/bk 52cm under diskhuvud kompakt och tar minimalt med plats. Den har också en vikt på endast 8.6 kg, vilket gör den enkel att hantera och installera.

    Ljudnivå

    Med en ljudnivå på 71.0 dB erbjuder denna underbyggda fläkt en effektiv och tyst drift, vilket gör matlagningen till en njutbar upplevelse utan störande buller.

    Effekt

    Denna Faber - inca lux ev8 x/bk 52cm under diskhuvud har en effekt på 250 W, vilket ger dig tillräcklig kraft för att avlägsna alla matos och ånga från ditt kök.

    Breddstandard

    Med en breddstandard på 55 cm passar denna underbyggda fläkt perfekt under ditt köksskåp och ger en elegant och sömlös integration med omgivande inredning.

    Spänning

    Denna underbyggda fläkt är kompatibel med spänningar på 220 V, 230 V och 240 V, vilket gör den användbar i olika länder och regioner.

    Anslutningsdiameter

    Med en anslutningsdiameter på 150.0 mm är denna Faber - inca lux ev8 x/bk 52cm under diskhuvud enkel att ansluta till ditt kökssystem.

    Märke och modell

    Denna underbyggda fläkt tillhör det populära och pålitliga märket Faber. Modellen heter Faber Inca Lux Glass 55cm, Svart och erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet och stil.

    Egenskaper

    Denna underbyggda fläkt har flera praktiska egenskaper som gör ditt köksliv enklare. Den har en inbyggd belysning för att ge extra ljus på köksbänken. Dessutom har den intensiv hastighet, vilket ger dig möjlighet att snabbt och effektivt ta bort starka och ihållande matos. Fläkten har också ett tvättbart filter, vilket gör underhåll och rengöring mycket enklare.

    Kapacitet m3/h

    Denna Faber - inca lux ev8 x/bk 52cm under diskhuvud har en kapacitet på 660 m3/h, vilket garanterar att all matos och ånga effektivt tas bort från ditt kök för en ren och fräsch luft.

    Hastighet

    Denna underbyggda fläkt har tre olika hastighetsinställningar, vilket ger dig möjlighet att anpassa ventilationen efter dina behov och preferenser.

    Intern motor

    Med en intern motor är denna underbyggda fläkt enkel att installera och ger dig möjlighet att snabbt och effektivt avlägsna matos och ånga från ditt kök.

    Energiklass

    Denna Faber - inca lux ev8 x/bk 52cm under diskhuvud har en energiklass C, vilket innebär att den är relativt energieffektiv och hjälper dig att minska energiförbrukningen i ditt kök.

    Sammanfattningsvis erbjuder Faber - inca lux ev8 x/bk 52cm under diskhuvud en perfekt kombination av stil, funktionalitet och prestanda för att hålla luften ren och fräsch i ditt kök. Ta bort matoset och ångan på ett effektivt och tyst sätt med denna underbyggda fläkt från det pålitliga märket Faber.

    Produkt
    Produkttyp
    Underbyggdnadsfläkt
    Modellnamn
    Faber Inca Lux Glass 55cm, Svart
    Märke
    Faber
    Mått
    Anslutningsdiameter
    150.0 mm
    Breddstandard
    55cm
    Vikt
    8.6 kg
    Bredd
    52.0 cm
    Djup
    30.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning, Intensiv hastighet, Tvättbart filter
    Intern motor
    Ja
    Ljudnivå
    71.0 dB
    Hastighet
    3
    Kapacitet m3/h
    660
    Strömförsörjning
    Effekt
    250 W
    Energiklass
    C
    Spänning
    220 V, 230 V, 240 V

    16 Produkter från samma kategori: