Underbyggnadsfläktar

    Elica elibloc lux ix/a/60 huva i rostfritt stål

    PRODUKTKOD: PRF0165627

    4 640,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Breddstandard: 60cm
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 28.9 cm
    • Kapacitet m3/h: 700

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica elibloc lux ix/a/60 huva i rostfritt stål

    Översikt

    Vår Elica elibloc lux ix/a/60 huva i rostfritt stål kombinerar modern design och hög prestanda för att skapa en sofistikerad kökslösning. Med sina eleganta linjer och robusta rostfria stålkonstruktion blir denna huva en perfekt tillskott till alla kök. Den har en bredd på 60.0 cm och en djup på 28.9 cm, vilket gör den lämplig för de flesta kök. Dessutom har den en imponerande kapacitet på 700 m3/h, vilket garanterar effektiv och snabb ventilation.

    Funktioner

    Denna Elica huva har en ljudnivå på 71.0 dB för en tystare och mer bekväm matlagningserfarenhet. Den är utrustad med fyra olika hastigheter, vilket ger dig möjlighet att anpassa ventilationen efter matlagningens behov. Dess anslutningsdiameter är 150.0 mm, vilket gör det enkelt att ansluta fläkten till ventilationskanaler. Med en vikt på endast 7.4 kg är den enkel att installera och hantera.

    Design

    Denna underbyggnadsfläkt är tillverkad i rostfritt stål, vilket ger den en modern och elegant look som passar in i alla köksstilar. Dess breddstandard på 60 cm gör den lämplig för de flesta standardkök. Den har även en höjd på 24.4 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för effektiv ventilation. Med sin energiklass C är denna huva både effektiv och energisnål, vilket hjälper dig att spara på strömkostnaderna.

    Den Elica elibloc lux ix/a/60 huva i rostfritt stål är en pålitlig och funktionell produkt som kommer att ge dig den ventilation du behöver i ditt kök. Med sin stilrena design och hög prestanda kommer den garanterat att bli ett praktiskt och snyggt tillskott till ditt kök. Välj Elica för en bättre matlagningserfarenhet!

    Produkt
    Produkttyp
    Underbyggdnadsfläkt
    Modellnamn
    Elica ELB-LUX-SS-60 60cm, Rostfritt stål
    Märke
    Elica
    Mått
    Vikt
    7.4 kg
    Breddstandard
    60cm
    Anslutningsdiameter
    150.0 mm
    Djup
    28.9 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Höjd (max)
    24.4 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Kapacitet m3/h
    700
    Ljudnivå
    71.0 dB
    Hastighet
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    C

    16 Produkter från samma kategori: