Underbyggnadsfläktar

    Elica lane hood wh/a/72 vit

    PRODUKTKOD: PRF0157394

    6 120,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Luftflöde: 650 m³/h
    • Med motor: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica Lane Hood WH/A/72 vit - En funktionell och elegant köksfläkt

    Översikt

    Elica Lane Hood WH/A/72 vit är en högkvalitativ och stilren köksfläkt som kommer att förbättra luftkvaliteten och utseendet i ditt kök. Med sina avancerade funktioner och moderna design kommer denna fläkt inte bara att vara en praktisk lösning för att bli av med matos och os, utan även ett stiligt tillskott till ditt kök.

    Justerbar hastighet/motstånd

    Elica Lane Hood WH/A/72 vit har en justerbar hastighet/motståndsfunktion som gör det möjligt att enkelt anpassa fläktens prestanda efter behov. Du kan enkelt välja den lämpligaste hastigheten för att effektivt avlägsna matos och lukt från ditt kök.

    Luftflöde

    Denna köksfläkt har en imponerande luftflödeshastighet på 650 m³/h, vilket ger en kraftfull och effektiv avlägsning av matos och os från ditt kök. Med detta höga luftflöde kan du vara säker på att luften i ditt kök snabbt kommer att renas och fräschas upp.

    Med motor

    Elica Lane Hood WH/A/72 vit levereras med en kraftfull motor som garanterar en effektiv drift av köksfläkten. Motorn är utformad för att vara tystgående och pålitlig, vilket ger dig en problemfri användning av fläkten samtidigt som du kan njuta av en tyst och fridfull matlagning.

    Sammanfattningsvis, Elida Lane Hood WH/A/72 vit är en utmärkt köksfläkt som erbjuder justerbar hastighet/motstånd, högt luftflöde och en pålitlig motor. Med sin eleganta design och effektiva prestanda kommer denna fläkt att bli en värdefull tillskott till ditt kök och hjälpa dig att behålla en ren och fräsch luft i ditt hem.

    Specifikationer
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej
    Luftflöde
    650 m³/h
    Med motor
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: