Underbyggnadsfläktar

    Elica boxin plus ixgl/a/120 infälld huva rostfritt stål + vitt glas

    PRODUKTKOD: PRF0097797A

    11 385,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Breddstandard: 120 cm
    • Bredd: 194 mm
    • Djup: 340 mm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica Boxin Plus IXGL/A/120 - Inbyggd Huva

    Rostfritt Stål med Vitt Glas

    Förvandla ditt kök till en elegant och modern plats med Elica Boxin Plus IXGL/A/120 inbyggd huva. Den har en vacker kombination av rostfritt stål och vitt glas, vilket ger en sofistikerad och stilren look till ditt kök.

    Kompakt Design

    Med en bredd på endast 194 mm är Elica Boxin Plus IXGL/A/120 lämplig för kök med begränsat utrymme. Trots sin kompakta design kompromissar den inte på prestanda eller funktionalitet.

    Belysning

    Elica Boxin Plus IXGL/A/120 är utrustad med en effektiv belysning som gör det lätt att arbeta i köket även under dåliga ljusförhållanden. Belysningen ger en behaglig och ljus atmosfär i ditt kök.

    Justerbar Hastighet och Motstånd

    Den inbyggda huven har en enkel och användarvänlig design med justerbar hastighet och motstånd. Du kan enkelt anpassa huven efter dina behov och önskemål.

    Integrerad Typ

    Elica Boxin Plus IXGL/A/120 är en integrerad typ av huva som är perfekt för den som vill ha en diskret och sömlös design i köket. Den smälter smidigt in i köksinredningen och ger en ren och minimalistisk look.

    Storlek och Luftflöde

    Huven har en standardbredd på 120 cm och ger ett kraftfullt luftflöde på upp till 625 m³/h. Detta säkerställer att alla matos och matos effektivt avlägsnas från ditt kök.

    Konstruktion och Anslutning

    Elica Boxin Plus IXGL/A/120 är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en robust konstruktion som är utformad för att hålla. Den har en anslutningsslang med en diameter på 150 mm för enkel installation och ventilation.

    Skapa den perfekta atmosfären i ditt kök med Elica Boxin Plus IXGL/A/120 inbyggd huva. Med sin eleganta design, effektiva funktioner och högkvalitativa material kommer den att bli en ny favorit i ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Integrerad
    Mått
    Breddstandard
    120 cm
    Djup
    340 mm
    Bredd
    194 mm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Luftflöde
    625 m³/h
    Dimension på anslutningsslang
    150mm
    Funktioner
    Belysning
    Med motor
    Ja
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: