Underbyggnadsfläktar

    Elica elibloc lux bl/a/60 huva svart

    PRODUKTKOD: PRF0165624

    4 640,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Breddstandard: 55cm
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 28.9 cm
    • Kapacitet m3/h: 647

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica elibloc lux bl/a/60 huva - Svart

    Kortfattad produktbeskrivning

    Elica Elibloc Lux bl/a/60 är en elegant underbyggd fläkt i svart färg. Med sina imponerande funktioner och stilrena design är denna fläkt perfekt för att hålla ditt kök fritt från matos och dålig luft. Dessutom har den en kapacitet på 647 m3/h och en ljudnivå på 71 dB.

    Stilren design

    Denna Elica-huva har en stilren och modern design som kommer att förbättra utseendet på ditt kök. Den svarta färgen ger en snygg kontrast och kan enkelt integreras i olika köksinredningar. Med sin breda standard på 60 cm passar den perfekt över de flesta spisar och ger en enhetlig och elegant look i ditt kök.

    Kraftfull fläktkapacitet

    Med en imponerande kapacitet på 647 m3/h kan denna fläkt effektivt och snabbt rensa luften i ditt kök. Oavsett om du steker, kokar eller bakar kommer denna fläkt att hålla borta matos och dålig lukt och ge dig en frisk och ren miljö att laga mat i.

    Låg ljudnivå

    Trots sin kraftfulla kapacitet har denna Elica-huva en ljudnivå på endast 71 dB. Du kan laga mat och ha samtal utan att störas av den bullrande fläkten. Den låga ljudnivån bidrar till en lugn och avkopplande atmosfär i köket.

    Enkel installation

    Installationen av denna Elica-huva är enkel och smidig. Med en anslutningsdiameter på 150 mm kan du enkelt ansluta den till din köksventilation för att säkerställa effektiv och optimal luftcirkulation. Huven är utformad för att vara kompatibel med standardmått och anpassar sig perfekt till det befintliga ventilationssystemet.Sammanfattningsvis är Elica Elibloc Lux bl/a/60 en kraftfull och stilren underbyggd fläkt i svart färg. Med sin imponerande kapacitet och låga ljudnivå kommer den att förbättra luftkvaliteten i ditt kök samtidigt som den ger en elegant look. Enkel installation och kompatibilitet med befintlig ventilationssystem gör denna fläkt till det perfekta valet för ditt kök.
    Produkt
    Modellnamn
    Elica ELB-HT-LUX-B-60 55cm, Svart
    Märke
    Elica
    Produkttyp
    Underbyggdnadsfläkt
    Mått
    Djup
    28.9 cm
    Breddstandard
    55cm
    Anslutningsdiameter
    150.0 mm
    Bredd
    60.0 cm
    Höjd (max)
    25.2 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Ljudnivå
    71.0 dB
    Kapacitet m3/h
    647

    16 Produkter från samma kategori: