Underbyggnadsfläktar

    Electrolux LFG716W

    PRODUKTKOD: LFG716W

    5 627,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Funktioner: Belysning
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Ljudnivå (max): 67 dB
    • Luftflöde: 700 m³/h

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Electrolux LFG716W

    Electrolux LFG716W är en integrerad belysning för köksfläktar med hög prestanda och användarvänliga funktioner.

    Belysning

    Denna köksfläktsbelysning är utrustad med starka och energieffektiva lampor som ger en optimal belysning över matlagningsytan. Du kan enkelt justera belysningens intensitet för att passa dina behov och ge en trivsam atmosfär i köket.

    Justerbar hastighet/motstånd

    Electrolux LFG716W har en fast hastighet och motståndsnivå som inte kan justeras. Detta ger dig stabil och pålitlig prestanda när du lagar mat och hjälper till att effektivt ta bort matos och ångor från köket.

    Typ

    Denna köksfläktsbelysning är en integrerad modell, vilket innebär att den smidigt kan monteras direkt i köksskåpet eller huven. Detta ger en sömlös och stilren design i ditt kök utan att ta upp extra utrymme.

    Ljudnivå (max)

    Ljudnivån för Electrolux LFG716W köksfläktsbelysning når upp till 67 dB. Detta innebär att den ger dig en tyst och behaglig matlagningsupplevelse samtidigt som den effektivt filtrerar bort matos och ångor.

    Luftflöde

    Med en maximal luftflödeshastighet på 700 m³/h kan Electrolux LFG716W effektivt ta bort matos, ångor och oönskade lukter från köket. Detta ger dig en fräsch och ren miljö när du lagar mat.

    Med motor

    Electrolux LFG716W köksfläktsbelysning levereras med en inbyggd motor för att säkerställa optimal prestanda och effektiv filtrering av luften i ditt kök. Den kraftfulla motorn gör att fläkten kan hantera olika matlagningssituationer och hålla luften ren och fräsch.

    Dimension på anslutningsslang

    Den medföljande anslutningsslangen för Electrolux LFG716W belysning har en diameter på 150mm. Detta gör det enkelt att ansluta fläkten till ditt köksutrymme och säkerställa en smidig och effektiv ventilation.

    Produkt
    Typ
    Integrerad
    Specifikationer
    Luftflöde
    700 m³/h
    Ljudnivå (max)
    67 dB
    Dimension på anslutningsslang
    150mm
    Med motor
    Ja
    Funktioner
    Belysning
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: