Underbyggnadsfläktar

    Electrolux hob2hood® 700 54 cm kfg726r

    PRODUKTKOD: KFG726R

    5 791,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Med motor: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux hob2hood® 700 54 cm integrerad huva kfg726r

    Denna Electrolux hob2hood® 700 54 cm integrerade huva är den perfekta lösningen för att hålla ditt kök fritt från matos och dålig lukt. Med en elegant och stilren design kommer denna huva inte bara att vara praktisk utan också förbättra utseendet på ditt kök.

    Justerbar hastighet/motstånd

    Den integrerade huven kommer med en justerbar hastighet och motståndsfunktion, vilket gör det möjligt för dig att kontrollera luftflödet och anpassa det efter dina behov. Oavsett om du steker, kokar eller steker, kan du enkelt anpassa huven för att avlägsna matos och ånga effektivt.

    Med motor

    Electrolux hob2hood® 700 integrerad huva kommer med en inbyggd motor som ger dig optimal prestanda och effektiv borttagning av matos och ånga i köket. Med denna kraftfulla motor kan du vara säker på att luften i ditt kök kommer att vara frisk och ren.

    Sammanfattningsvis är Electrolux hob2hood® 700 54 cm integrerad huva kfg726r den perfekta lösningen för att hålla ditt kök rent och fritt från matos och dålig lukt. Med sina justerbara hastigheter och inbyggda motor ger den optimal prestanda och effektivitet. Skapa en frisk och ren miljö i ditt kök med denna eleganta och stilrena huva.

    Specifikationer
    Med motor
    Nej
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: