Kaffebryggare

    Bodum - Eileen - kaffebryggare 0,35l

    PRODUKTKOD: 11198-16

    698,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Kaffebryggare
    • Kapacitet (koppar): 3
    • Funktioner: Värmehållning
    • Material: Aluminium, Glas, Plast, Koppar, Rostfritt stål
    • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Röd, Grön

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Bodum - Eileen - kaffebryggare 0,35l

    Skapa en perfekt kopp kaffe med stil och elegans med Bodum Eileen kaffebryggare. Denna kaffebryggare kombinerar modern design med hög kvalitet och funktionalitet. Perfekt för att brygga upp till 3 koppar kaffe samtidigt.

    Värmehållning

    En av de viktigaste funktionerna på Bodum Eileen kaffebryggare är dess förmåga att hålla kaffet varmt under lång tid. Den är utrustad med en högeffektiv värmehållningsfunktion som håller din kaffe varmt och färskt, så du kan njuta av en kopp kaffe när som helst under dagen utan att behöva brygga en ny sats.

    Material

    Bodum Eileen kaffebryggare är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och lång livslängd. Den är tillverkad av aluminium, glas, plast, koppar och rostfritt stål, vilket ger den en modern och elegant look samtidigt som den är tålig och robust.

    Tillgängliga färger

    För att passa olika smaker och köksinredning finns Bodum Eileen kaffebryggare tillgänglig i olika färger. Välj mellan svart, vit, röd eller grön för att matcha din personliga stil och smak.

    Filtertyp

    Bodum Eileen kaffebryggare är utrustad med ett permanent filter. Detta innebär att du inte behöver köpa och byta ut pappersfilter, vilket sparar både tid och pengar. Det permanenta filtret är också enklare att rengöra och är miljövänligare.

    Kapacitet

    Med en kapacitet på upp till 3 koppar kaffe per bryggning är Bodum Eileen kaffebryggare perfekt för ensamstående, par eller mindre hushåll. Du kan snabbt och enkelt brygga den perfekta mängden kaffe för att starta din dag eller njuta av en kopp på eftermiddagen.

    Volym

    Med en vattentank på 0,35 liter kan du enkelt mäta upp rätt vattenmängd för att brygga den perfekta koppen kaffe. Den kompakta storleken gör den även idealisk för att ta med på resor eller för att ha på kontoret.

    Specifikationer
    Kapacitet (koppar)
    3
    Material
    Aluminium, Glas, Plast, Koppar, Rostfritt stål
    Funktioner
    Värmehållning
    Tillgängliga färger
    Svart, Vit, Röd, Grön
    Filtertyp
    Permanent
    Volym (vattentank)
    0,35 liter

    16 Produkter från samma kategori: