Kaffebryggare

    Bugatti milla cafe för 3 koppar 53-1093

    PRODUKTKOD: 53-1093

    610,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Kaffebryggare
    • Kapacitet (koppar): 3 Koppar
    • Värmekälla: Induktion, Spishäll
    • Bredd: 13.0 cm
    • Djup: 11.0 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Bugatti Milla café för 3 koppar

    Med Bugatti Milla café för 3 koppar kan du njuta av en perfekt kopp kaffe utan att behöva ha en stor kaffebryggare. Det här kompakta och stilfulla mokareceptet är det perfekta tillskottet till ditt kök, och ger dig möjlighet att brygga upp till 3 koppar kaffe åt gången.

    Designad för praktisk användning

    Bugatti Milla är designad med användarens bekvämlighet i åtanke. Med en bredd på 13.0 cm, djup på 11.0 cm och höjd på 19.0 cm tar den minimalt med plats på köksbänken. Den är också lätt, med en vikt på endast 0.61 kg, vilket gör den enkel att hantera och förvara.

    Högkvalitativ konstruktion

    Bugatti är ett välkänt märke känt för sin högkvalitativa konstruktion och innovativa design. Milla är inget undantag. Den är tillverkad av hållbar material och har en modern och elegant design som kommer att passa in i alla köksinredningar.

    Induktionsuppvärmning

    Med Bugatti Milla kan du dra nytta av den senaste tekniken inom kaffebryggning. Den fungerar med både induktion och spishällar, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att använda den på olika typer av spisar.

    Lätt att rengöra

    Efter användning är det lätt att rengöra Bugatti Milla. Den har enkla demonteringsdelar som kan diskas för hand eller placeras i diskmaskinen för enkel rengöring.

    Sammanfattningsvis är Bugatti Milla café för 3 koppar en kompakt och praktisk mokabryggare med en stilfull design och högkvalitativ konstruktion. Med möjlighet att brygga upp till 3 koppar kaffe samtidigt och fungera med både induktion och spishällar, är Milla det perfekta valet för alla kaffeälskare.

    Produkt
    Modellnamn
    Bugatti Milla 3 Cup
    Märke
    Bugatti
    Typ
    Mokabryggare
    Mått
    Höjd
    19.0 cm
    Vikt
    0.61 kg
    Bredd
    13.0 cm
    Djup
    11.0 cm
    Funktioner
    Appstyrning
    Nej
    Specifikationer
    Kapacitet (koppar)
    3 Koppar
    Värmekälla
    Induktion, Spishäll

    16 Produkter från samma kategori: