Kaffebryggare

    Wmf - kult - café för 6 koppar espresso

    PRODUKTKOD: 0631016030

    2 143,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Kaffebryggare
    • Appstyrning: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Produktbeskrivning

    WMF Kult Café för 6 koppar espresso är en elegant och högkvalitativ espressomaskin från WMF. Med denna maskin kan du avnjuta en perfekt espresso hemma på ett enkelt och bekvämt sätt.

    Enkel användning

    Denna espressomaskin är utformad med användarvänlighet i åtanke. Den har en intuitiv kontrollpanel som gör det enkelt att välja önskad mängd kaffe och justera styrkan på espresson. Du behöver inte vara en erfaren barista för att använda denna maskin - den är designad för att vara lätt att använda även för nybörjare.

    Hög kvalitet

    WMF Kult Café för 6 koppar espresso är tillverkad av material av hög kvalitet som säkerställer långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda. Maskinen är utrustad med en kraftfull pump och ett boiler-system som ger dig varmt vatten vid rätt temperatur för att brygga den perfekta espresson. Det rostfria stålet ger maskinen en elegant och modern look som passar in i vilket kök som helst.

    Steamfunktion

    WMF Kult Café för 6 koppar espresso har en praktisk steamfunktion som gör det möjligt att ånga mjölk för att skapa härligt krämiga cappuccinos eller lattes. Du kan enkelt skumma mjölk med hjälp av den medföljande mjölkskummaren och skapa professionella kaffedrycker hemma.

    Lätt att rengöra

    Denna espressomaskin är enkel att rengöra och underhålla. Den är utrustad med en avtagbar droppbricka, vilket gör det enkelt att rengöra efter användning. Maskinen har också en automatisk avstängningsfunktion, vilket sparar energi och förlänger livslängden.

    WMF Kult Café för 6 koppar espresso är den perfekta espressomaskinen för dig som vill ha enkel användning, hög kvalitet och möjlighet att skapa dina favoritkaffedrycker hemma. Med denna maskin kan du njuta av en perfekt espresso när som helst på dagen.

    Produkt
    Modellnamn
    WMF 631016030 Espressomaskin, Silver
    Märke
    WMF
    Typ
    Espressomaskiner
    Funktioner
    Appstyrning
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: